Adjam neki haza tényleg a diákhitelem?
Szóval anyám megőrült. A szó szoros értelmében. Továbbjutottam az egyetemre, de közölte, hogy nem hajlandó eltartani.... felvettem a diákhitelt, hogy legyen mit ennem, (ne dögöljek éhen) de már ezt is hazaköveteli.
Olyan szinten cirkuszt csap minden baromságból, hogy hetente ide hívja a rendőröket, mindenféle bírósági ügyet kreál, bolondokházába akar záratni, nem normális.
De mégis az anyám és valamilyen szinten rám is vonatkozik az ingatlan amiben lakik, szóval. Ha albérletbe megyek az alap hangon 50, és egy idegen kezébe adom... bármikor kirakhatnak.
Koleszba nem mehetek mert pesti vagyok.
Ha meg hazaadom anyámnak, eladósodhatok, és lehet, hogy nem is fog megváltozni, hiszen elmebeteg.. de lehet, hogy igen.
A nagyapám azt mondja adjam neki oda.... én félek, nem tudom mit csináljak, ki akar dobni a lakásból, beszélni nem lehet vele, teljesen paranoiás. Fél, hogy megmérgezem, hogy elvágom éjjel a torkát, nem tudom, mintha megszállta volna valami.
A barátnőmmel viszont már lassan szeretnénk együtt lakni (nála nem lehet hosszútávon) és itt anyámnál elvileg lakhatna. Szóval...
Esetleg ha fizetek neki talán javul a kapcsolatunk, és később cserébe rámírja a lakását, vagy valami... esetleg ha eladja rá lehet venni, hogy vegyen nekünk egy garzont a pénzből, ha itt hagyom, csak még jobban rászállnak mindenféle szélhámosok, és a végén még elviszik a lakást.
Szóval mennyire jó befektetés egy elmebeteg rokon? :D Adjam haza a diákhitelemet? Vagy inkább üssem agyon? :D (csak viccelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!