Szerintetek rá merjem bízni kb egy hétre az egy és a nyolc éves fiaimat a nevelőapjukra? Sajnos a nagy fiúval nem jönnek ki túl jól. Anyám nem vállalja őket. Hogyan oldjam meg?
Hát kénytelen vagy rábízni. Inkább menj be most a kórházba, mint hogy később nagyobb baj legyen és aztán 3 hétre kell rábízni őket valakire...
Nincs valakid, aki besegítene a párodnak? Mondjuk testvér/barátnő, aki hajlandó lenne mondjuk kétszer rájuk nézni?
Ha ennyire nehéz a helyzet , én megbeszélném a védőnővel. Biztos kimenne naponta és figyelne a gyerekekre.
Anyukádat azért nem értem. Miért nem tud odamenni munka után? Elkelne a segítség. vagy valami van köztetek? Ezért kell vigyázni a családra, mert nem tudni mikor szorulunk a segítségükre, vagy ők mikor szorulnak ránk.
Én nem hagynám.
Nem tudom, miért kell kórházba menned, de én biztos addig halogatnám amíg lehet. Nem csak a kicsi, hanem a nagyobb gyerek miatt is.
Barátnő, testvér, más rokon? Senki nincs aki legalább munka után ránéz a gyerekekre?
Anyám nyugdíjas, de amíg vele laktunk a gyerekeknek még egy banánt sem tudtam venni mert minden pénzt elvett.
Páromnak már van két nagy gyereke így biztos elboldogúl a kicsivel, csak a nagytól félek.
8 évesen már elég értelemesek, üljetek le hármasban és beszéljétek meg vele hogy ez van, neked szükséged van a műtétre. Ennyi idősen már megérti.
Ha valami konkrét oka van hogy nem bírja a párodat, azt pedig ne intézd el egy vállrándítással, hanem azt is beszéljétek meg. Attól még, hogy ő a gyerek, hozzá is lehet alkalmazkodni.
Miért kell kórházba menned? Nem tudod elhalasztani?
Beszéljetek a fiaddal. Ha egy hétig kupi lesz a szobájában, az nem tragédia. De tanulnia kell. Ezt gondolom te is elvárod tőle, nem csak a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!