Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek rá merjem bízni...

Szerintetek rá merjem bízni kb egy hétre az egy és a nyolc éves fiaimat a nevelőapjukra? Sajnos a nagy fiúval nem jönnek ki túl jól. Anyám nem vállalja őket. Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 11:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálam csak az a kétséges, hogy ért e a nevelőapa az 1 éves picihez? Én nem merném elvállalni.
2013. szept. 22. 12:20
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát kénytelen vagy rábízni. Inkább menj be most a kórházba, mint hogy később nagyobb baj legyen és aztán 3 hétre kell rábízni őket valakire...

Nincs valakid, aki besegítene a párodnak? Mondjuk testvér/barátnő, aki hajlandó lenne mondjuk kétszer rájuk nézni?

2013. szept. 22. 12:20
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nehéz a helyzet , én megbeszélném a védőnővel. Biztos kimenne naponta és figyelne a gyerekekre.

Anyukádat azért nem értem. Miért nem tud odamenni munka után? Elkelne a segítség. vagy valami van köztetek? Ezért kell vigyázni a családra, mert nem tudni mikor szorulunk a segítségükre, vagy ők mikor szorulnak ránk.

2013. szept. 22. 12:21
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

Én nem hagynám.

Nem tudom, miért kell kórházba menned, de én biztos addig halogatnám amíg lehet. Nem csak a kicsi, hanem a nagyobb gyerek miatt is.

Barátnő, testvér, más rokon? Senki nincs aki legalább munka után ránéz a gyerekekre?

2013. szept. 22. 12:35
 15/25 A kérdező kommentje:

Anyám nyugdíjas, de amíg vele laktunk a gyerekeknek még egy banánt sem tudtam venni mert minden pénzt elvett.

Páromnak már van két nagy gyereke így biztos elboldogúl a kicsivel, csak a nagytól félek.

2013. szept. 22. 12:37
 16/25 anonim ***** válasza:
51%
En tuti nem biznam rá, túl korai lenne még! Nem is beszélve arról, h az egy evesed meg túl kicsi!! /Nekem is van/ sokat kell vele foglalkozni, etetni, pelenkazni, játszani. Majdnem teljes napos munka! A nagy meg ahogyan te írtad, nem igazán jön ki vele, amiből meg nagyobb baj is lehet, ha te nem vagy jelen! Akárhogyan is nézzük ez egy négy hónapos kapcsolat, meg nem ismered teljesen a parodat! En is inkább baratnot, szomszéd nénit kérnék meg inkább! Anyukadat meg felejtsd el!
2013. szept. 22. 12:44
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

8 évesen már elég értelemesek, üljetek le hármasban és beszéljétek meg vele hogy ez van, neked szükséged van a műtétre. Ennyi idősen már megérti.

Ha valami konkrét oka van hogy nem bírja a párodat, azt pedig ne intézd el egy vállrándítással, hanem azt is beszéljétek meg. Attól még, hogy ő a gyerek, hozzá is lehet alkalmazkodni.

2013. szept. 22. 12:46
 18/25 A kérdező kommentje:
A párom rá szokott szólni a fiamra, hogy tanuljon, ne csináljon rendetlenséget ezért van vita köztük. A kicsi nagyon jó gyerek aki egy újsággal is eljátszik egész nap.
2013. szept. 22. 12:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Miért kell kórházba menned? Nem tudod elhalasztani?

Beszéljetek a fiaddal. Ha egy hétig kupi lesz a szobájában, az nem tragédia. De tanulnia kell. Ezt gondolom te is elvárod tőle, nem csak a párod.

2013. szept. 22. 13:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberről van szó. Nyilván ha párodnak választottad, a gyerekeket is bekalkuláltad a dolgokba.
2013. szept. 22. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!