Miért játszanak a gyerekek az úton? A szülők is velük vannak.
Figyelt kérdés
Panelban lakunk, a legalsó szinten, tehát mindig halljuk, hol játszanak éppen a szomszéd gyerekek. Az egyik oldalon egy park van a két házsor között, nincs út, csak járda, fű, fák, meg egy kis játszótér, azon túl a következő sor ház. A másik oldalon egy mellékút, amin parkolnak a lakók, 2 méter zöldszáv, járda, majd egy elég széles és viszonylag forgalmas út. Nem vészes, de azért pár autó mindig megy rajta. Ennek ellenére az esetek 90 százalékában, a szülők a mellêkútra viszik ki a gyerekeket játszani. Miért? Mondja meg nekem valaki, mert tényleg nem értem,2013. szept. 22. 11:17
1/9 anonim válasza:
Valami oka csak van neki. A szülők nem hülyék. Te szülő vagy?
2/9 anonim válasza:
Hát ismerek valakit, aki Pestről jött és nem mer lelépni a járdáról, mert fél, hogy kutyakakiba lép. Szóval erre tippelnék.
3/9 anonim válasza:
Igen, ez valószínű: lehet, hogy az általad leírt rész teli van kutyasétáltatókkal, és kutyaürülékkel..
4/9 anonim válasza:
Én is a második válaszoló tippjét osztom. :) Sajnos sok ilyen van és nem kell ahhoz feltétlen pestről jönni. Sőt, akiket én ismerek ilyeneket, azok faluról költöztek városba és annyira nagyra voltak ezzel, hogy ők városiak lettek, hogy a világért nem lépnének füves területre.
5/9 anonim válasza:
Úgyis annyira ráérsz, miért nem mész ki és kérdezed meg?? :D
6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szülő, és nyilván azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok. NEM az volt a kérdés, hogy hogy lehetnek ilyen gyökerek a szülők, tehát nem kell mondani, hogy nem vagyok szülő, nem tudhatom. Azért kérdeztem, hogy hátha van itt olyan szülő, vagy nem szülő, aki tud olyan értelmes magyarázatot, amire én eddig nem gondoltam. Köszönöm az értelmes válaszokat.
2013. szept. 22. 11:49
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem igazán szoktak erre kutyát sétáltatni, de persze ez is lehet. Nem vizsgáltam át a füvet, annyira azért nem érek rá :)
2013. szept. 22. 11:51
8/9 anonim válasza:
Vannak dolgok, amit fûben nem lehet csinálni. Pl. biciklizni, motorozni. Nálunk a legközelebbi játszótér sokáig életveszélyes volt, lestrapált mászóka, szétvert hinta, üvegszilánkos, összehányt homok... mi ezért nem jártunk oda sokáig.
Van, aki a "közösség" miatt nem jár, csúnyán beszélô nagyobbak, furcsa szülôk, stb.
Mi a Barátainkkal inkább a közeli patakpartra járunk, ha már unjuk az autókat... (Az utcának haszna is van. Nálunk 3 évesen már pótkerék nélkül bringáznak a kölkök. :))
9/9 anonim válasza:
Ha ott laksz sétálj arra és néz szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!