Állandóan mindenért leszíd. Egy dolog nem sikerül, és leüvölti a fejem, majd játsza a mártírt. Állandóan ideges a munkája miatt. A két húgom miatt alig foglalkozik velem. Kb soha sincs ideje rám. Ha van akkor meg általában leszíd, és mindenért engem okol.
Mit tegyek? már nem szoktam visszaszólni, csendben elvonulok, majd másnap bocsánatot kérek. De már ez sem használ. Tovább oszt, leszarja a bocsánatkérésem. Mit tegyek? nem bírom már...
Oh, szegénykém. Nyilván a munka miatti feszültség levét iszod most, ami nem szép Anyukádtól. Odafigyelhetne arra, hogy ne a gyerekén csattanjon az ostor. Már kevesebbet törődik Veled, mivel Te vagy a legidősebb gyereke, és úgy gondolja, hogy Téged nem kell már pesztrálni, csinálod a dolgod magadtól is. (Bár szerintem egy 15 éves lánynak is nagy szüksége van az anya-lánya közti bizalomra, szeretetre, és nem kéne hanyagolnia csak mert te vagy a legidősebb.) Tudom, hogy rossz, de próbáld meg levenni a válláról a terheket, foglalkozz te a húgaiddal.
2013. szept. 22. 11:00
2/4 anonim válasza:
Te se vagy könnyű korban általában a serdülőkorban sokkal érzékenyebbek a lányok is.Nem Te reagálod túl a dolgokat?
Segíts anyukádnak,Te már képes vagy rá.
2013. szept. 22. 11:05
3/4 A kérdező kommentje:
1: Köszönöm, megfogadom a tanácsod!
2: nem vagyok én sem könnyű eset, de ezt nem reagálom túl. Egy kicsit biztos, de nem nagyon. Igen, nagyon érzékeny vagyok, anyu ezt tudja is... ezért is bánt a dolog.
2013. szept. 22. 11:12
4/4 anonim válasza:
Ma nem könnyű anyukádnak sem. Mindenki fél attól, hogy elveszíti az állását és akkor bizony nagy baj van. Próbáld megérteni őt. Igyekezz levenni a válláról annyi terhet amennyit le bírsz venni Légy figyelmesebb, és kevesebb konfliktus mindenkinek jót tesz. neked is nekik is. Tudom kamasz korban a hormonok feje tetejére állnak. Légy háziasabb, és ne várd el, hogy mindent az anyu végezzen otthon. Legalább lesz gyakorlatod. Hiszen a fiúk is olyan lányt szeretnek akik háziasak. Még akkor is, ha erről nem beszélnek. Ügyes házias lány sokkal hamarább megtalálja a párját, mint egy kikent kifent pláza cica
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!