Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak az apámmal?

Mit csináljak az apámmal?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, eddig elég sok eredményt elértem tanulás, és sport téren is. Az apámnak ezek ellenére sem felelek meg, pedig mindig tisztelettel bánok és beszélek vele, nem beszélek neki vissza, még is mindig semmibe vesz. Egy elismerő szava sem volt hozzám. Mindig beszól vagy olyanokat mond, hogy sìrva fakadok, olyan bántó. A bátyám, aki egy évvel idősebb nálam(én lány vagyok) ő a tökéletes, ő a szent, pedig ő nem tett le semmit az asztalra még is egy etalonként bánik vele... én vagyok a csicskája úgymond. Ez miért lehet? Kérlek ìrjon, akivel hasonlóképp szörnyű a viszonya az édesapjával.
2013. szept. 14. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt. Nagypapám sokat dolgozott, onnan volt a családi vagyon, de elköltötte mind. Ezután én kimentem amerikába dolgozni, elég szép pénzzel jöttem haza. Természetesen, ez is elfogyott, rá nem sokra ki is dobott otthonról. Ez több, mint két éve volt. Azóta kétszer beszéltem vele, és nem is nagyon hiányzik a dolog.

Sajnos sok választásod nincs. Tűrsz, nyelsz, küzdesz, és csinálod a dolgod. Annyiból jó a dolog, hogy hihetetlenül edzett leszel, és nem sok minden lesz, ami ki tud majd kezdeni. Ha esetleg szeretnél beszélgetni a dologról, irj nyugodtan :)

2013. szept. 14. 21:20
 2/2 DeAnn ***** válasza:
szerintem apád azért imádja a bátyádat, mert egyrészt ő az elsőszülött (legalábbis úgy vettem ki, hogy csak ketten vagytok testvérek), másrészt lehetséges, hogy nem akart lánygyereket. vannak ismerőseim, akik hasonló helyzetben vannak, mint te és ott tudom, hogy fiút szerettek volna. apád részéről ez nem fair, de én a helyedben már rég kifakadtam volna apámra, és elmondtam volna neki a véleményemet. anyuddal mi a helyzet?
2013. szept. 18. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!