Nagyon durva voltam apámmal?
Én 19 éves lány vagyok, apámmal nem voltak különösebb gondok eddig a kapcsolatunkban, viszont egy idő óta észrevettük én is és anyám is, hogy elkezdett furcsán viselkedni: ideges folyton, felhúzza magát mindenért, sokszor magába beszél, stb.
A bökkenő az az, hogy már egy hónapja szabadságon van és folyamatosan pihen, mert fáradt volt eddig, de tényleg zavaró amikor felébred mondjuk délután és azért kezd el egyből morogni, mert a kutyát 10 percig beengedtük a szobába.
Ilyen apróságok vannak mindig, amikért apám olyan dolgokat vág sokszor a fejünkhöz, amelyeket anyám sokszor elenged a füle mellett, de én általában visszaszólok neki. Jó, lehet túl merész vagyok én is, de betelik a pohár nálam is, amikor azért hülyéz le és hord le mindennek, mert ő épp bal lábbal kelt fel. Ilyenkor én is visszatudok szólni neki elég keményen, mert éles a nyelvem.
Végül is arra gondolok, hogy nem tesz jót neki, ha én még inkább felhúzom a visszaszólásaimmal, még ha neki nem is kellene így viselkednie, ezért arra gondoltam, hogy a továbbiakban nem szólok vissza, de azért távolságtartóan fogok viszonyulni hozzá. Nem másért, csak látom hogyha “ túl jól “ mennek a dolgok köztünk, akkor sok mindent megenged magának, de ha kissé hűvösebb vagyok vele, akkor ő is meggondolja kétszer, hogy mit mond.
Vélemények ?
Mindent meg kell próbálni, ez is lehet egy jó ötlet.
De ugye tudod, hogy nem te találtad ki a spanyol viaszt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!