Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy nyissam fel anya szemét...

Hogy nyissam fel anya szemét az új barátjával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

4 hete költözött hozzánk,mindenbe beleszól.Eddig sem rajongtam anya pasijaiért,de elviseltem mindegyiket,mert jófejek voltak (már amennyire) és nem szóltak bele a dolgaimba..De ez az ember egy tahó.

Nem illik anyához,ezt mindenki látja.

Folyton beleszól abba,hogy mit veszek fel,mert szerinte túl kihívóan öltözködöm az iskolában,nem kéne sminkelnem magam és hogy látja,hogy napközben is Facebookozok és netezek,ezt hagyjam abba.Azzal is baja van,hogy éttermekbe kajálok a barátaimmal,hogy hétvégente anya addig enged el,ameddig maradni akarok valahol és hetente-2 hetente elmegyünk moziba is.

Azért is összeveszett anyával,hogy mi az,hogy anya elintézte,hogy ne kelljen bejárnom tesire,amikor semmi bajom és hogy ezzel csak azt tanulom meg,hogy akinek pénze van,az bármit megtehet.

Mindenbe beleszól és ezekhez semmi köze nincs.Nem akarom,hogy beleélje magát ebbe az egészbe és azt akarom,hogy anya rájöjjön,hogy ez a kapcsolat egy nagy tévedés,semmi más.

De mit mondjak/tegyek,hogy ez neki is feltűnjön?

A legjobb barátnőm szerint az lenne a legjobb,ha azt mondanám anyának,hogy a pasi megütött vagy hasonlók.

15L

2013. szept. 13. 14:11
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem minek vagy még itt, ha szerinted "úgysem kapsz" segítséget. Menj az idióta, IQnuku barátnődhöz, ő majd biztos segít tönkretenni anyád kapcsolatát.

Inkább nem írom le a véleményemet, mert kitiltanak az oldalról.

Nevetséges vagy, és szánalmas. Ennyi. Erre meg már ne is válaszolj, hanem sírj a bnődnek.

2013. szept. 15. 15:10
 32/39 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Szerintem Te nem egy 15 éves kislány vagy, hanem egy kb 30-as hülye pasi, aki azon élvezkedik, hogy a sok hülye mit reagál.

Egy 15 éves nem fogalmaz és nem gondolkodik így. Főleg, ha egy olyan eszement hisztérika, mint amit a kérdés és a saját hozzászólása sejtet róla.

2013. szept. 17. 10:28
 33/39 anonim válasza:

Az egy dolog hogy bele szól, az meg a másik dolog hogy mibe szól bele. Igaz nem egy idegennek kéne megmondania hanem anyukádnak mert csak ő az anyukád ez meg a szemedbe egy senki. Én viszont le mernék fogadni rá hogy a válasz adóid 90 százaléka még az apjával él vagy ha nem akkor sincs az anyjának egy okoskodó barátja. Nem tudják milyen rossz ez.. Ezért nem kéne ítélkezniük rólad hogy milyen kényes vagy miközben nem is ismernek.

De anyukádba is lehetne olyan emberség rád tekintve hogy nem váltogatja a pasijait.. Valóban igaza van anyukád barátjának de akkor SE ő okoskodjon.. mert nem az ő dolga..

A barátnőd tanácsát meg felejtsd el mert csak rossz sülhet ki belőle.. Ellened fordul még anyukád is a végén..

2013. szept. 17. 12:27
 34/39 anonim válasza:

Álljon már meg a menet basszus.. Mi az hogy nincs köze az anyja kapcsolatához?!!! De igen is van.. Azért szülte meg az anyja a gyerekét hogy összevissza pasizzon és lesz@rja a gyerekét?? Ehhez minek kellett neki gyerek.. Már ne haragudjatok.. Nem mondanám hogy a kérdező maga a tökély de ti.. Látszik rajtatok hogy nektek ilyennel nincs bajotok. Nekem sincs ilyennel bajom de beleérzek hogy milyen lehet...

Kérdező te meg próbálj kicsit csiszolódni pl. járj tesire mert nincs okod a felmentésre a sminkkel semmi baj én is festem magam errefelé is buliznak a fiatalok de vigyázz arra ne piázz ne csempésszenek semmit az italodba drogot vagy ilyesmit mert halálos is lehet. Az órán meg a telefonozás.. na ez.. ezt hanyagold.. Ha meg étteremben van zsé menni akkor csak nyugodtan aki megteheti miért ne mehetne..?!

2013. szept. 17. 12:44
 35/39 anonim ***** válasza:
94%

Váó, nem figyelsz az órákon, ribisen nézel ki, mozi úszás, hétvégente haverok minden mennyiségben, de 15 évesen 2 nyelvvizsgád van?:)))))

Mekkora kamu

2013. szept. 28. 20:10
 36/39 A kérdező kommentje:

Akkor nem 15 éves vagyok,hanem 30,ha nektek ettől jobb lesz...De nem értem,miért kell kétségbe vonni,amit írok.Miért hazudnék egy anonim oldalon ilyen témában?!

Utolsó válaszoló (20.10),szerintem csak szimplán szép vagyok és jól öltözködöm,nem nézek ki ribisen.Vagy talán te ismersz,ezért állítod ezt?

Azért annyira nem zsúfoltak a napjaim,hogy ne tudjak tanulni.Az apám külföldi,sokszor meglátogat és én is őt,szóval úgy nem nehéz letenni egy felsőfokú nyelvvizsgát,ha kiskorom óta beszélem az adott nyelvet.

A problémát,ami miatt a kérdést kiírtam,pedig már sikerült megoldani.Szóval lényegtelenek a további válaszok.

2013. szept. 29. 08:53
 37/39 anonim ***** válasza:
"sikerült megoldani", jesszusom mit csináltál :D ?
2013. szept. 29. 12:08
 38/39 anonim ***** válasza:
Nézd előbb utóbb felnőtt leszel és ahogy kezeled a dolgokat egyértelműen látszik ,hogy igen is képes vagy kiharcolni magadnak a jogokat.Csak így tovább. Szerintem anyád pasija egy maradi alak aki még azt hiszi ,hogy a lányoknak apáca zárdában a helye. Az hogy korlátozni akar csak az ő tehetetlensége és ne hagyd magad.Jobb most ki harcolni és megszilárdítani a dolgokat ,mint 25 évesen döbbenni rá ,hogy még mindig a szülők irányítanak. Részben megértem a dolgait ,de nem az apád és mivel csak anyád pasija így jogai sincsenek feletted. Te a felnőtt életre készülsz és azt meg kell tanulni ,hogy ott mindenért harcolni kell :szülők ,munkahely, kapcsolat. Nem szabad hagyni magad... Azt hogy hazudni akarsz nem jó ötlet ,mert gyerekes dolog és neked meg pont azt kell elérned ,hogy felnőttként kezeljenek :)A pasi mit mond ne foglalkozz vele húzd meg a határokat és kész ,ha anyád szól miatta magyarázd el neki ,hogy ő nem az apád és nincs joga hozzá hogy pampogjon és hogy nem sokára felnőtt leszel és ha meg most akar korlátozni akkor meg csak azt éri el vele ,hogy vége lesz a bizalomnak (már ha van ) Tehát harcra fel ,ne hagyd magad és ne hazudj előbb utóbb úgy is eldől ,hogy mi lesz.Sok sikert :)
2014. jan. 26. 00:42
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem ennyi: buta, elkényeztetett, egoista, dicsekedős, havalamicsúnyátmondanaknekemmindenkiszardeénvagyokakirály, egyszóval... egy hülye segg vagy.
2014. febr. 16. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!