Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy nyissam fel anya szemét...

Hogy nyissam fel anya szemét az új barátjával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

4 hete költözött hozzánk,mindenbe beleszól.Eddig sem rajongtam anya pasijaiért,de elviseltem mindegyiket,mert jófejek voltak (már amennyire) és nem szóltak bele a dolgaimba..De ez az ember egy tahó.

Nem illik anyához,ezt mindenki látja.

Folyton beleszól abba,hogy mit veszek fel,mert szerinte túl kihívóan öltözködöm az iskolában,nem kéne sminkelnem magam és hogy látja,hogy napközben is Facebookozok és netezek,ezt hagyjam abba.Azzal is baja van,hogy éttermekbe kajálok a barátaimmal,hogy hétvégente anya addig enged el,ameddig maradni akarok valahol és hetente-2 hetente elmegyünk moziba is.

Azért is összeveszett anyával,hogy mi az,hogy anya elintézte,hogy ne kelljen bejárnom tesire,amikor semmi bajom és hogy ezzel csak azt tanulom meg,hogy akinek pénze van,az bármit megtehet.

Mindenbe beleszól és ezekhez semmi köze nincs.Nem akarom,hogy beleélje magát ebbe az egészbe és azt akarom,hogy anya rájöjjön,hogy ez a kapcsolat egy nagy tévedés,semmi más.

De mit mondjak/tegyek,hogy ez neki is feltűnjön?

A legjobb barátnőm szerint az lenne a legjobb,ha azt mondanám anyának,hogy a pasi megütött vagy hasonlók.

15L

2013. szept. 13. 14:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
50%
A legjobb ebben az oldalban az, hogy ha eleget vársz, mindig jön valaki, aki egyetért veled, akármekkora zöldséget is hordasz össze! Regelt a barátnőd vagy vannak még "elnyomott, sanyarú sorsú mostohalányok" mások is itt? :)
2013. szept. 13. 16:20
 22/39 anonim ***** válasza:
50%
vagy van még egy regisztrációd, és támogatod önmagad. :)
2013. szept. 13. 16:25
 23/39 anonim ***** válasza:
78%

Te már megint az a 15 éves unatkozó, elkényeztetett picsusz vagy, aki folyton olyan kérdéseket rak ki, hogy "anyám pasija így meg úgy". Komolyan, nem unod még?

Egyik kérdésnél a dugásra lyukadsz ki, másik kérdésnél a hazudásra, harmadiknál anyukád kidobott, negyediknél anyukád pasiját akarod eltávolítani, ötödiknél anyukád pasija még zsemlére sem ad pénzt.

Micsoda életképtelen, ordenáré kis liba lehetsz, ha neked ez okozza a legnagyobb örömet, hogy ilyeneket kitalálj. És érdekes, minden kérdésednél jön 1 ember, aki egyből a pártodra lép, a többi embert meg lepontozza, szóval nekem ne meséld be, hogy a történet igaz.

Szánalmas vagy, és ha így folytatod, akkor a büdös életbe nem fogsz felnőni agyilag.

És most jöhet a sipákoló, hisztiző komment, hogy én érzéketlen vagyok, meg hogy nem te vagy az, meg hogy 10000%-ig igaz amit mondasz.

Tudod kit próbálj ezzel beetetni....undorító vagy. (felőlem meg lepontozhatsz, de erre mondják, hogy az igazság fáj)

2013. szept. 13. 19:35
 24/39 anonim ***** válasza:
69%

Ha a történet igaz, akkor szégyellheted magad, hogy 15 éves létedre, ilyen gyerekesen viselkedsz. Mi az, hogy "miért mit csináljak órán ha unatkozok?" ? Majd amikor semmilyen végzettséged nem lesz, hülye leszel mint a föld, tele komplexussal (és ezt anyádnak is köszönheted, amiért így nevelt) akkor majd bánni fogod, hogy nem tanultál.

Ha meg kamu a sztori, akkor is igazán szégyellhetnéd magad. Sztem tuti provokációnak írod ki az efféle kérdéseket.Unalmas vagy már.

2013. szept. 13. 19:38
 25/39 anonim ***** válasza:
1%

Azért egy olyan ember szerintem ne parancsolgasson már egy idegennek, mert senkije ennek a lánynak, aki 4 hete lakik velük! Az én gyerekemnek sem parancsolgathatna egy férfi sem, mivel nem az apja, ismétlem: senkije.

Az anyja nevelje meg, de neki köze nincs hozzá.

2013. szept. 13. 20:15
 26/39 anonim ***** válasza:
73%

Soha nem bírtam az ilyen elkényeztetett, hülye libákat ! :D

Tudod mit?! Igaza van a pasinak! Sőt, remélem anyud észbe kap és rájön mennyire hibás is abban amiért ilyen kis önző, hisztérika lettél!

2013. szept. 13. 21:02
 27/39 A kérdező kommentje:

De hiába szól bele mindenbe ez az ember,úgysem teszem azt,amit mond.Szóval elmondhatja napi 10-szer,hogy ne járkáljak kisminkelve,akkor se fogok smink nélkül az utcára menni.Semmi értelme hallgatnom egész nap.

19:35,de rohadt okos vagy.Ha ennyire biztos vagy az igazadban,akkor miért írtad le a válaszodat?

Linkeld már be nekem azokat a kérdéseket légyszi,mert én ilyen témával kapcsolatban még egyet nem írtam ki.Menjél,kapj be gyorsan egy Xanaxot,hátha lenyugszol.;)

19:38,attól,mert nem érdekelnek a reál tantárgyak és pár órán unatkozok,még nem következik az,hogy semmi nem lesz belőlem.2 nyelvvizsgám van,kitűnő tanuló vagyok,sportolok és vannak céljaim is,úgyhogy nem fenyeget az a veszély,hogy egy senki lennék a jövőben.

Úgy látom,ez az oldal nem arra van,hogy az ember segítséget kapjon.

2013. szept. 14. 10:50
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Látom az észosztás nagyon megy kedves kérdező.

Akkor mond már meg légyszíves, milyen segítséget vársz? Mert attól még egy elkényeztetett ostoba liba maradsz, ha neked adunk igazat.

Egyébként meg onnan tudom, h te vagy az aki a többi kérdést is kiírta, hogy dettó pont ugyan ilyen természeted és stílusod van. Ott is ledegradáltál mindenkit, aki nem értett veled 100%-osan egyet, majd hoztad a pót regisztrációdat, és jól igazat adtál magadnak.

Ez még nem változtat a tényen. Ha tényleg igaz a történet, akkor is szégyellhetnéd magad. Nem gondolod, hogy egy normális beszélgetéssel ÉRETT GONDOLKODÁSSAL többre mennél, mint hogy dedós módon megmakacsolod magad, hogy "csak azért se csinálom" ? Mi lenne ha nyugodtan leülnél vele beszélgetni, és megkéred, hogy ne szóljon bele, mert te nem tekinted apádnak, nem is az, és nem akarod h az legyen?

Az, hogy anyád hogy nevelt, az ő problémája és a tiéd, mert te fogod a legjobban megbánni nagy korodban, ha most nem változol meg. Elhiszem, hogy sérti a kis tökéletes világodat, de amikor majd nem lesz mögötted anyuci, akkor nagyon vissza fog ez ütni. Ha hiszed ha nem, én sem tűrném, hogy nekem valami idegen beszólogasson, de amit anyád barátja mond, abban sajnos van igazság.

Jobb lenne, ha utálkozás, furkálódás, és hisztizés helyett megemberelnéd magad, és normálisan viszonyulnál a helyzethez, nyugodt megbeszéléssel, hasonlókkal. Ahhoz meg külön gratulálok, hogy ilyen idióta barátnőd van. De ha neked így jó, folytasd a hisztit, hazudozz, unatkozz órán. Takarítónői állást gyakran lehet találni.

2013. szept. 14. 16:19
 29/39 A kérdező kommentje:

Ötleteket vártam,amik segítenek abban,hogy a pasi mihamarabb eltűnjön az életünkből.

Szóval én írtam ki az összes "hasonló" kérdést szerinted,csak azért,mert te úgy látod,hogy egyezik a stílusunk.Hát mit ne mondjak,jól megindoklod a dolgokat.

Mert szerinted még nem mondtam neki,hogy ne szóljon bele az életembe?!

Amúgy meg egy olyan család,mint az enyém,nem hagyná,hogy olyan állásom legyen,mint pl. egy takarítónői állás.Szóval hogyha nem lenne ilyen a tanulmányi eredményem,akkor sem lenne túl sok gondom a jövőben.

"Köszönöm" a roppant "segítőkész" válaszokat!

Attól,mert még itt csak oltogatást kaptam,nem fogom elviselni ezt az embert,

2013. szept. 15. 14:42
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzáböfögésedből látszik, hogy csak provokációnak írtad ki ezt a kitalált kérdést. Ennyire übersötét, idióta nincs a világon.

Anyád kapcsolatához neked meg semmi közöd sincs. Vagy elviseled (megérdemled), vagy elköltözöl nagyanyádhoz. Kész.

Neked nem iskola kellene, hanem nevelőintézet.

2013. szept. 15. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!