Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy nyissam fel anya szemét...

Hogy nyissam fel anya szemét az új barátjával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

4 hete költözött hozzánk,mindenbe beleszól.Eddig sem rajongtam anya pasijaiért,de elviseltem mindegyiket,mert jófejek voltak (már amennyire) és nem szóltak bele a dolgaimba..De ez az ember egy tahó.

Nem illik anyához,ezt mindenki látja.

Folyton beleszól abba,hogy mit veszek fel,mert szerinte túl kihívóan öltözködöm az iskolában,nem kéne sminkelnem magam és hogy látja,hogy napközben is Facebookozok és netezek,ezt hagyjam abba.Azzal is baja van,hogy éttermekbe kajálok a barátaimmal,hogy hétvégente anya addig enged el,ameddig maradni akarok valahol és hetente-2 hetente elmegyünk moziba is.

Azért is összeveszett anyával,hogy mi az,hogy anya elintézte,hogy ne kelljen bejárnom tesire,amikor semmi bajom és hogy ezzel csak azt tanulom meg,hogy akinek pénze van,az bármit megtehet.

Mindenbe beleszól és ezekhez semmi köze nincs.Nem akarom,hogy beleélje magát ebbe az egészbe és azt akarom,hogy anya rájöjjön,hogy ez a kapcsolat egy nagy tévedés,semmi más.

De mit mondjak/tegyek,hogy ez neki is feltűnjön?

A legjobb barátnőm szerint az lenne a legjobb,ha azt mondanám anyának,hogy a pasi megütött vagy hasonlók.

15L

2013. szept. 13. 14:11
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Na,most,hogy megtudhattam,mennyire sz.r ember vagyok,kaphatok normális választ is a kérdésemre? :)
2013. szept. 13. 14:34
 12/39 anonim ***** válasza:
84%
Elcseszett egy gyerek vagy, anyád nem törődik veled, csak pasizik, és pénzzel veszi a szereteted. Nem a te bajod, hogy ilyen lettél.
2013. szept. 13. 14:37
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
Neked az lenne a normális válasz,ha valaki azt mondaná,hogy micsoda szemét anyukád új pasija,és azonnal tedd tönkre a kapcsolatukat.De ilyet senki sem fog mondani neked mondani,mert mindenki szerint abszurd amit megengedsz magadnak.
2013. szept. 13. 14:38
 14/39 anonim ***** válasza:
93%

Na végre egy rendes ember!

Komolyan mondom kislány,fogadd meg a tanácsait,mert nem akar ő rosszat neked!

2013. szept. 13. 14:38
 15/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy sz.r ember, csak elkényeztetett hülye kis hisztis pi..a, ám ez az állapot még változhat, ha nevelőapád kicsit megszorongat.
2013. szept. 13. 14:41
 16/39 anonim ***** válasza:
83%

és miről akarod felnyitni anyukád szemét?

eddig nem csinált semmi olyat ami eget rengető lenne.sőt nevelni próbál anyukád helyett.

de ha ez már zavaró,akkor csak egy megoldás maradt: beszélsz anyukáddal,hogy mi az ami zavar benne..

2013. szept. 13. 14:46
 17/39 anonim ***** válasza:
74%

Kamu kérdés.

Egyébként ha igaz, és megvádolod. Lehet, a pasi feljelent téged rágalmazásért, és mivel már 15 vagy, ezért becitálnak a rendőrségre + gyámhatóságra + bíróságra, és még büntetést is kaphatsz.

2013. szept. 13. 14:47
 18/39 anonim ***** válasza:
79%
Igen, szerintem is ideje felnyitni az anyukád szemét, és erre a pasi tökéletes lesz. Ideje észrevennie, hogy GYEREKE van, akit nem nevelt, akinek elszálltak a határok és erre tökéletes lesz, ha beszélsz vele! Ha pedig átvered anyukád, pláne! Még jobb példa arra, miért is van szüksége mindkettőtöknek végre egy felnőttre is ebben a családban!
2013. szept. 13. 14:50
 19/39 anonim ***** válasza:
Provokálsz, unatkozol?
2013. szept. 13. 14:59
 20/39 anonim ***** válasza:
0%
Mi köze van az embernek hozzád? Ne szóljon bele ne pofázzon bele, kussoljon el, én közölném vele hogy örülj hogy megtűrlek pofika.
2013. szept. 13. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!