Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy néha azt...

Normális, hogy néha azt kivánom, hogy haljon meg az apám?

Figyelt kérdés
Utálom őt és ezt kivánnom ,de mindíg meg bánom ,de ez nem fog soká tartanni a megbánás dolog...Kezdjük ott ,hogy sosem támogattot egy szép szava se volt hozzám.Megkeserítette az életem folyton részegeskedik és ,akkor folyton kezdeget és bánt minket az anyámmal!Mondtam az ,anyunak ,hogy váljon el már tőle ,de meg se halja!Nagyon sokszor megvert én már nem bírom ezt tovább úgy beszél velem mint egy disznóval még ,akkor is mikor nem részeg.Ma is mondtam az anyunak ,hogy megyek megcsináltatom a hajam holnapra és ,hogy igyen lesz és meghalotta és elkezdett engem mindennek lehordanni ,hogy egy fo.sos csípás p. vagyok és ,hogy egyszer úgy megver ,hogy bele halok és nem érdekli ha ezért becsukják.Majd miután megtanultam mentem nézni a tv-t és fáztam ezért betakarodztam és oda jön és elkezd kezdegetni ,ho te csíra még egyszer ezt a takarot fogod használni agyon verlek stb..és miatta nincsenek barátaim nem mehetek sehova és nem barátkozhatok nem bírom tovább :(

2013. szept. 12. 17:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
normális, én is ezt kívánom
2018. jan. 1. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!