Annyira idegesít anyám, hogy felrobbanok már. Mit tegyek?
Mindent 500x elmond, minden nap megkérdezi ugyanazt. Ezekkel borít ki a legjobban.. Például:
Minden egyes alkalommal(!!) amikor feljön az emeletre, mondja, hogy "húú de magas ez a lépcső". Ha napi 1x jön, ha napi 100x, akkor is mondja. van, hogy 10 percenként.
Minden egyes reggel megkérdezi, hogy hány órám van, mikorra érek haza.. A vicc az, hogy idén is minden nap ugyanannyi órám van, de nem érti meg.. Ki is írtam egy cetlire, de ugyanúgy megkérdezi!
Az már csak a pont az i-re, hogy olyan hangosan ásít, hogy kiesek az ágyból. Én nem értem, hogy lehet úgy ásítani, hogy szinte kiabál közben.. Esküszöm mástól még ilyet én nem hallottam.
Ezen kívül vannak még idegesítő dolgai, pl minden egyes nap csillognia kell mindennek, mert ha nem, milyen trehány vagyok, nélküle nyakig járnék a szrban..
Elég nagy stressz most a suli, más bajom is van, most tényleg nem tudom ezeket a dolgokat elviselni, egyszerűen kiborít..
2 éve, minden egyes nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!