Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Annyira idegesít anyám, hogy...

Annyira idegesít anyám, hogy felrobbanok már. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindent 500x elmond, minden nap megkérdezi ugyanazt. Ezekkel borít ki a legjobban.. Például:

Minden egyes alkalommal(!!) amikor feljön az emeletre, mondja, hogy "húú de magas ez a lépcső". Ha napi 1x jön, ha napi 100x, akkor is mondja. van, hogy 10 percenként.

Minden egyes reggel megkérdezi, hogy hány órám van, mikorra érek haza.. A vicc az, hogy idén is minden nap ugyanannyi órám van, de nem érti meg.. Ki is írtam egy cetlire, de ugyanúgy megkérdezi!

Az már csak a pont az i-re, hogy olyan hangosan ásít, hogy kiesek az ágyból. Én nem értem, hogy lehet úgy ásítani, hogy szinte kiabál közben.. Esküszöm mástól még ilyet én nem hallottam.

Ezen kívül vannak még idegesítő dolgai, pl minden egyes nap csillognia kell mindennek, mert ha nem, milyen trehány vagyok, nélküle nyakig járnék a szrban..

Elég nagy stressz most a suli, más bajom is van, most tényleg nem tudom ezeket a dolgokat elviselni, egyszerűen kiborít..

2 éve, minden egyes nap...

2013. szept. 9. 20:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%
Vagy szégyenkezni...
2013. szept. 9. 21:09
 22/31 A kérdező kommentje:
Olvassátok már el amit írok, hát ezt nem hiszem el..
2013. szept. 9. 21:14
 23/31 A kérdező kommentje:

"egyébként amilyen viselkedést kiolvastam az írásodból csak megpróbál rendes anya ként nevelni és beszélni veled,"

Hát akkor olvasd már el amiket utólag írtam!

2013. szept. 9. 21:15
 24/31 anonim ***** válasza:
81%

Az a baj, hogy nem fogják komolyan venni a problémádat, mert nem azt mondtad, hogy anyád ver.

Édesapád? Valaki, akivel ezt meg tudnád beszélni?

De akármi is a helyzet, édesanyád szerintem mindenképpen beteg. Nem az ásítás hangossága miatt, hanem mert kényszeres: mindent elmond százszor, mindent ki kell takarítani minden nap, minden nap kényszeresen megkérdezi hogy hány órád van, stb.

A kényszeres emberek pl. nem szeretnek rálépni a kockakövek közti vonalakra, hússzor visszamennek megnézni, hogy elzárták-e a sütőt, és hasonlók. Ez végül úgy elhatalmasodik rajtuk, hogy a normális életvitelüket is zavarja, mert nem tud elindulni a munkába, annyiszor megy vissza megnézni a sütőt, és elkésik a munkából.

Ha valami ilyen súlyossági fokra jut, az már a pszichiátriára tartozik. Beutaló az nem kell oda.

Ha nem akar elmenni, akkor viheted háziorvoshoz, sorolhatod a tüneteket, hátha az meggyőzi.

Ha oda se akar elmenni, akkor buktad a dolgot.

Egyébként lehet, hogy más pszichiátriai problémája van, de ezt ugye csak egy pszichiáter tudná megmondani. Az mindenképp jelzi a dolog súlyosságát, hogy minden egyes alkalommal elmondja, hogy "magas a lépcső". Ez semmiképpen nem normális...

2013. szept. 9. 21:43
 25/31 A kérdező kommentje:
Regen vert, csak par eve visszautottem parszor es abbahagyta.
2013. szept. 9. 22:15
 26/31 anonim ***** válasza:
28%
Elég durva. De nem anyukád viselkedése, hanem a tied. Ülj már le édesanyáddal normálisan beszélgetni csak egyszer. Hallgasd már meg, hogy ő mit érez. Ha erre nem vagy képes, és tényleg ennyire vérlázítónak találod anyukádat akkor van egy jó hírem. 18 éves korodban összepakolhatsz, és megállhatsz a saját lábadon. De akkor ne menj majd haza pénzt kérni, meg sírni, hogy milyen rossz az élet.
2013. szept. 9. 22:56
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy azok a dolgok, amiket a kérdésben írtál tényleg lànyos hisztinek hangzanak, de amiket később, azok már nem igazán. Elég nehéz így eldönteni, hogy mi van, főleg ha az ember nem olvassa végig az összes kommentet. Szerintem neked magadnak is végig kéne gondolnod, hogy mi is az igazi probléma. Biztos nem az, hogy anyukád szerint magas a lépcső. Viszont lehet, hogy tényleg kényszerbeteg.
2013. szept. 10. 00:40
 28/31 A kérdező kommentje:

A tobbi problema engem mar nem erdekel.

Minek ulnek le vele beszelgetni, mikor o sem ult le velem soha???

2013. szept. 10. 06:44
 29/31 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a válaszadók 95 százaléka hasonul kérdező anyjával, vagy tévednék kedves válaszadók, vagy inkább anyukák, talán tudattalan mérgező szülők?
2013. szept. 10. 17:17
 30/31 móniprof ***** válasza:
Elég gáz ha valaki így gondolkodik a szülőről.Talán nem is vele van a baj.Magadban kellene rendbe tenni a dolgokat,de biztos sikerülni fog mert ügyes vagy.
2013. szept. 10. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!