Annyira idegesít anyám, hogy felrobbanok már. Mit tegyek?
Mindent 500x elmond, minden nap megkérdezi ugyanazt. Ezekkel borít ki a legjobban.. Például:
Minden egyes alkalommal(!!) amikor feljön az emeletre, mondja, hogy "húú de magas ez a lépcső". Ha napi 1x jön, ha napi 100x, akkor is mondja. van, hogy 10 percenként.
Minden egyes reggel megkérdezi, hogy hány órám van, mikorra érek haza.. A vicc az, hogy idén is minden nap ugyanannyi órám van, de nem érti meg.. Ki is írtam egy cetlire, de ugyanúgy megkérdezi!
Az már csak a pont az i-re, hogy olyan hangosan ásít, hogy kiesek az ágyból. Én nem értem, hogy lehet úgy ásítani, hogy szinte kiabál közben.. Esküszöm mástól még ilyet én nem hallottam.
Ezen kívül vannak még idegesítő dolgai, pl minden egyes nap csillognia kell mindennek, mert ha nem, milyen trehány vagyok, nélküle nyakig járnék a szrban..
Elég nagy stressz most a suli, más bajom is van, most tényleg nem tudom ezeket a dolgokat elviselni, egyszerűen kiborít..
2 éve, minden egyes nap...
Nem hiszem, hogy más családoknál is ragyognia kell minden egyes nap a fürdőnek. Ne csak letörölni kell a csempét, hanem tisztítószerrel sikálni, aztán öblíteni, aztán törölni.. Nagy a fürdő, esténként legalább 1 óra.
Nem kell így válaszolni, mert úgy látom, baromira kicsinek érzitek a problémámat. Remélem egyszer megtudjátok milyen az én anyámmal élni..
Beszélgetni akarna?? Soha a büdös életben nem beszéltem vele 1 mondatnál többet, mert képtelen rám figyelni, csak a számítógépe előtt ül egész nap és csetelget! Mesélnék valamit, és rám se néz! Sose érdekelte semmi, kiskoromban is lerázott, hogy meséljem másnak a napomat.
Egy heroinfüggő embertől az ismételgetést el lehet viselni, mert hát neki aztán van baja.. Na de anyámnak mi baja lenne??? Apám dolgozik csak, nagyon sokat keres, anyám meg semmit sem csinál, csak vásárolgat, tévézik meg számítógépezik.
Aztán meg kiakad, hogy miért nem főzök ebédet a családnak suli után (mikor 5-re érek haza és még millió dolgom van..)
De én semmit sem érzek a szüleim iránt. Egy csepp szeretetet sem. Apámról most inkább nem írok, de ő sem valami mintaapa...
Egyszerűen semmilyen kötődés, szeretet nem alakult ki közöttünk. És erről nem én tehetek szerintem, én kb 14 éves koromig nyitott voltam, a sok csalódás után lezártam magamban ezt, hogy nekem nem lesznek soha szerető szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!