Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Annyira idegesít anyám, hogy...

Annyira idegesít anyám, hogy felrobbanok már. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindent 500x elmond, minden nap megkérdezi ugyanazt. Ezekkel borít ki a legjobban.. Például:

Minden egyes alkalommal(!!) amikor feljön az emeletre, mondja, hogy "húú de magas ez a lépcső". Ha napi 1x jön, ha napi 100x, akkor is mondja. van, hogy 10 percenként.

Minden egyes reggel megkérdezi, hogy hány órám van, mikorra érek haza.. A vicc az, hogy idén is minden nap ugyanannyi órám van, de nem érti meg.. Ki is írtam egy cetlire, de ugyanúgy megkérdezi!

Az már csak a pont az i-re, hogy olyan hangosan ásít, hogy kiesek az ágyból. Én nem értem, hogy lehet úgy ásítani, hogy szinte kiabál közben.. Esküszöm mástól még ilyet én nem hallottam.

Ezen kívül vannak még idegesítő dolgai, pl minden egyes nap csillognia kell mindennek, mert ha nem, milyen trehány vagyok, nélküle nyakig járnék a szrban..

Elég nagy stressz most a suli, más bajom is van, most tényleg nem tudom ezeket a dolgokat elviselni, egyszerűen kiborít..

2 éve, minden egyes nap...

2013. szept. 9. 20:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy más családoknál is ragyognia kell minden egyes nap a fürdőnek. Ne csak letörölni kell a csempét, hanem tisztítószerrel sikálni, aztán öblíteni, aztán törölni.. Nagy a fürdő, esténként legalább 1 óra.

Nem kell így válaszolni, mert úgy látom, baromira kicsinek érzitek a problémámat. Remélem egyszer megtudjátok milyen az én anyámmal élni..

Beszélgetni akarna?? Soha a büdös életben nem beszéltem vele 1 mondatnál többet, mert képtelen rám figyelni, csak a számítógépe előtt ül egész nap és csetelget! Mesélnék valamit, és rám se néz! Sose érdekelte semmi, kiskoromban is lerázott, hogy meséljem másnak a napomat.

2013. szept. 9. 20:52
 12/31 anonim ***** válasza:
53%
Hát az anyák már csak ilyenek. Az enyém is kiborít, mégis imádom.
2013. szept. 9. 20:52
 13/31 A kérdező kommentje:
És különben ha én fel tudok mászni a lépcsőre úgy, hogy a térdem egy 60 éves emberének felel meg, akkor szerintem neki 1 szava sem lehet. Pedig van, hogy menni alig bírok, nemhogy lépcsőzni.
2013. szept. 9. 20:53
 14/31 A kérdező kommentje:
Én nem imádom, sose szeretett engem. Sose mondta például, hogy szeret. Viszont annál többet mondta azt, hogy egy semmirekellő szrdarab vagyok és csak becsúsztam, neki nem kellettem.
2013. szept. 9. 20:54
 15/31 anonim ***** válasza:
54%
Én megértelek :) A napról-napra ugyanúgy előadott dolgokat én sem szeretem. Nálunk nyáron hajlamos a családból valaki átlag 5 percenként közölni, hogy meleg van, akár egy beszélgetés kellős közepén is, amikor éppen volt (teljesen) más téma... Sajnos még nem jöttem rá, hogy mit lehet csinálni :(
2013. szept. 9. 20:54
 16/31 A kérdező kommentje:

Egy heroinfüggő embertől az ismételgetést el lehet viselni, mert hát neki aztán van baja.. Na de anyámnak mi baja lenne??? Apám dolgozik csak, nagyon sokat keres, anyám meg semmit sem csinál, csak vásárolgat, tévézik meg számítógépezik.

Aztán meg kiakad, hogy miért nem főzök ebédet a családnak suli után (mikor 5-re érek haza és még millió dolgom van..)

2013. szept. 9. 20:56
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj egy kicsit megnyugodni, és higgadtabb fejjel végiggondolni a problémát. Lehet, hogy idegesít a viselkedése, de ő az egyetlen anyukád, belőle soha többé nem lesz "több példány". Addig van esélyed rendezni a kapcsolatotokat, amíg ő él. Ismerek jó pár meglett, felnőtt embert, akiknek igen rossz kapcsolatuk volt a szüleikkel. Elköltöztek otthonról, családot alapítottak, élték az életüket. Aztán mikor a szülő meghalt, testközelből láttam, micsoda önmarcangoláson mentek keresztül. Maguk sem hitték volna, hogy ennyire megviseli őket - nem is a haláleset maga, hanem az, hogy valamit nem tudtak befejezni, elrendezni, lezárni, és erre soha többé nem is lesz módjuk. Nagyon közhelyes, de azért általában van valami a közhelyekben: ne csak akkor tanuld meg értékelni őt, amikor már nem lesz.
2013. szept. 9. 21:02
 18/31 A kérdező kommentje:

De én semmit sem érzek a szüleim iránt. Egy csepp szeretetet sem. Apámról most inkább nem írok, de ő sem valami mintaapa...

Egyszerűen semmilyen kötődés, szeretet nem alakult ki közöttünk. És erről nem én tehetek szerintem, én kb 14 éves koromig nyitott voltam, a sok csalódás után lezártam magamban ezt, hogy nekem nem lesznek soha szerető szüleim.

2013. szept. 9. 21:04
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de ez kiborító! az én anyukám se piskóta nekem! ha az én anyukám ennyit tevékenykedne, nekem az a mennyország lenne, örülj hogy törődik veled! egyébként amilyen viselkedést kiolvastam az írásodból csak megpróbál rendes anya ként nevelni és beszélni veled, inkább örülj, hány éves vagy? én ugyan úgy tinédzserként mond, nekem ez öröm lenne
2013. szept. 9. 21:08
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
20 év múlva már csak röhögni fogsz ezen a kérdésen.
2013. szept. 9. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!