Mit csináljak, hogy ne féltsen ennyire az anyukám?
Szia!
Le kell ülni anyukával és beszélgetni ezekről a dolgokról.
Fontosnak érzed, hogy bízzon benned, hiszen felelősséget tudsz vállalni magadért és másokért is.
Érthető, hogy félt, hiszen még nagyon fiatal vagy és nem szeretné, hogy bajod essen.
Próbáld meg aput puhítani, talán ő könnyebben hajlik rá, hogy hosszabb időre elmehess
Ha ő már a te oldaladon áll, akkor már anyut is könnyebb lesz rávenni
Talán segítettem, sok sikert
szia :)
Köszi, igen, segítettél :) Aput könnyen megpuhítom, szerintem ha csak mondtam volna neki hogy vigyen és másnap jöjjön akkor megcsinálta volna, nincs ezzel baja... Csak a szüleim elváltak, anya a gyámom, apát két hetente látjuk hétvégén, és neki meg meg kell kérdeznie :( Meg lehetne oldani, hogy nem szólunk anyának hogy apa nem marad ott, de hogyha meg apát felhívja, vagy engem, hogy adjon, vagy én adjam apát, akkor meg rájön, és nem enged többé sehova, és el is játszom vele a bizalmát.... nehéz eset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!