Miért ilyen az anyukám?
Figyelt kérdés
Folyamatosan kapom a megjegyzést az anyukámtól, hogy nincsenek barátaim, pedig van három barátnőm is. Csak ők Pesten vannak, és ritkán jönnek haza de olyankor gyakran találkozunk. Már nem is megyek bele a vitába, egyszerűen csak elengedem a fülem mellett.
Úgy érzem mintha nem szívesen beszélne rólam másoknak, mert még soha nem volt komolyabb barátom, csak rövid kapcsolataim. A kolléga nőinek a gyerekei főiskolára mentek, diplomájuk van nekem meg nincs csak egy szakmám. Hogyan beszéljek vele hogy én is jó vagyok, mert nincs diplomám, és nem élek komoly párkapcsolatban.
2013. aug. 19. 18:19
1/1 anonim válasza:
Mond meg neki, ha diplomás, komoly párkapcsolatos gyereket akar, akkor fogadja örökbe a kollégái gyerekét. És ha bármi problémája van, az az ő problémája nem a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!