Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudja anyukám hogy cigizek,...

Tudja anyukám hogy cigizek, de még nem gyújtottam rá előtte soha, hogy kéne megtennem?

Figyelt kérdés
Legszívesebben ciginzék már itthon is nem mennék ki a ház mellé iylen béna szövegekkel, de nem tudom hogy tegyem meg... nem félek elmondani csak nemtudom... végül is már 19éves vagyok csak mégis...
2013. aug. 23. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd anyu! Nagyon kellemetlen a számomra erről beszélni, mert tudom nem orulsz neki, de mivel már úgyis tudod, h cigizem, esetleg engedelyezned, hogy itthon is megtegyem? Tiszteletben tartom, h neked ez nem tetsző dolog, de már 19 vagyok es nem szeretném, h emiatt feszültség legyen közöttünk, ezért remélem beleegyezel!
2013. aug. 23. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Bocsi! Az lemaradt, h ezért kerem engedelyed!

Tiszteletben tartom, h ez neked nem tetsző dolog, ezért is kerem az engedelyed!

2013. aug. 23. 00:48
 3/7 salvadorina ***** válasza:
0%
Te keresed meg rá a pénzt? Mert akkor igazából nem szólhat bele.
2013. aug. 23. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

itt ugyanez van. anyunak már egy ideje leesett, apu annyit tud, hogy bulikban szoktam. az utóbbi időben én egyszerűen rágyújtottam anya mellett is. mentünk valahova kajálni, utána ugye mindig jólesik egy szál, és akkor megkérdeztem anyát, hogy zavarná-e, ha rágyújtanék. azt mondta nem örül neki, de hát az én dolgom. szóval anyu előtt már szoktam. apu előtt nem valószínű hogy 10 éven belül képes leszek :D

19L (lepontozások elkerülése végett: magam keresem a pénzt cigarettára.)

2013. aug. 23. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, pont ugyanúgy, ahogy egy bármilyen zárt helyen tenné egy illemtudó dohányos (pl. magam is):

- Rágyujthatok?

Igenleges válasz esetén hamutartó elővesz és rágyújt.

2013. aug. 23. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Az a lényeg, ki keresi rá a pénzt?

Ha te, azt csinálsz a havi 30k forintoddal, amit akarsz.

2013. aug. 23. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem anyu már nagyon régen tudta és amikor közölte, hogy elválnak Ő szólt, hogy menjünk ki rágyújtani, mert valami fontosról akar beszélni velem, akkor 17 voltam (igen én kerestem rá a pénzt, 16 évesen elköltöztem otthonról és nagykorúsítattam magam...) 25 éves vagyok, apu előtt a mai napig nem tudok rágyújtani, pedig tudja, sőt sokszor megyek ki az erkélyre a feleségével rágyújtani, de amint apa is kijön, rögtön dobom el :D
2013. aug. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!