Rosszindulatú lennék ha ezt megtenném?
Amikor még együtt voltam az exbarátommal kaptam tőle egy degut.Az volt a mi "szerelem gyerekünk". Mikor már kezdett vége lenni a kapcsolatunknak,és veszekedtünk mindig a degut bántotta. Kikapta a helyéről,bántotta szorongatta,ki akarta vágni az ablakon,stb... azért h én hagyjam abba a vitát. Szegény kisállat ezért elég ideges lett,alig evett,és hiába lett vége a kapcsolatunknak,pár hónapon belül el is pusztulz a degum,mert gyomorrákja lett neki.
Most láttam h az ex uj képeket tett fel iwiwre a tengerimalacáról,amit közösen vettek a barátnőjével. Legszívesebben oda írnám h milyen kis aranyos állatka,csak nehogy összevessz a barátnőddel,és szegénykén töltsd ki a dühödet mint a Pocakon(igy hívták a degum). vagy vmi hasonlót.
Azért tervezem h ilyet oda írnék mert mikor a Pocak meghalt felhívtam ex barátom h nem e tudná elvinni,innen,mert én még megfogni se mertem a halott testét,és igaz elvitte,de a barátnője írt egy üzit nekem h most legalább semmi se köt az exemhez. nem mintha a szakítás után kerstem volna. Akkor hívtam csak fel mikor meghalt a degu,h vigye el.
Szia!
szerintem ne süllyedj le az ő szintjükre! Amúgy nem lennél rosszindulatú, ha megtennéd!
hát igen,nem egyszeri alkalom volt. Az utolsó időkben nagyon sokat veszekedtünk,és mindig a degut bántotta h hagyjam abba a vitát.
Nem akarok én már az exemtől semmit,csak visszavágnánk a csajnak is h vigyázzon nehogy veszekedjenek,mert a végén az ő tengerimalacát is a halálba hajszolja. olyan egy paraszt volt a csaj mikor irta h legalább nem köt semmi az exemhez. Kb. ugy csinált mintha a szakítás után zaklattam volna vagy vmi. Pedig csak akkor hívtam mikor elpusztult,és kértem h vigye el. Aztán egy órán belül már jött is a csajtól az üzenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!