Rosszindulatú lennék ha ezt megtenném?
Amikor még együtt voltam az exbarátommal kaptam tőle egy degut.Az volt a mi "szerelem gyerekünk". Mikor már kezdett vége lenni a kapcsolatunknak,és veszekedtünk mindig a degut bántotta. Kikapta a helyéről,bántotta szorongatta,ki akarta vágni az ablakon,stb... azért h én hagyjam abba a vitát. Szegény kisállat ezért elég ideges lett,alig evett,és hiába lett vége a kapcsolatunknak,pár hónapon belül el is pusztulz a degum,mert gyomorrákja lett neki.
Most láttam h az ex uj képeket tett fel iwiwre a tengerimalacáról,amit közösen vettek a barátnőjével. Legszívesebben oda írnám h milyen kis aranyos állatka,csak nehogy összevessz a barátnőddel,és szegénykén töltsd ki a dühödet mint a Pocakon(igy hívták a degum). vagy vmi hasonlót.
Azért tervezem h ilyet oda írnék mert mikor a Pocak meghalt felhívtam ex barátom h nem e tudná elvinni,innen,mert én még megfogni se mertem a halott testét,és igaz elvitte,de a barátnője írt egy üzit nekem h most legalább semmi se köt az exemhez. nem mintha a szakítás után kerstem volna. Akkor hívtam csak fel mikor meghalt a degu,h vigye el.
:(
sajnálom a degudat.:(
de sztem ne írj nekik... ez már nem a te dolgod.
bocsi, de az exbarátod egy őrült ****... én el tudom képzelni, hogy elvitte a degut és utána mindenféle ocsmányságot művelt a hullájával. a helyedben inkább messziről elkerülném őt...
lehet, hogy bedühödne, és rögtön megfojtaná a tengerimalacot.
Rosszindulatú akkor lennél, ha ezt azért írod ki, hogy piszkáld az exed. Ha azért írod oda, hogy figyelmeztessd őket, hogy vigyázzanak a tengerimalacra, akkor nem vagy rosszindulatú. Más kérdés, hogy bármit is írsz oda, az indítékod nem látszik, úgyhogy sokan rosszindulatúnak fognak gondolni. Az exed és az aktuális csaja biztosan.
Amúgy ritka gáz ember lehet a volt párod. Örülj, hogy kikerült az életedből. A degu meg nyugodjék békében :(
állatkínzás!
szegény degu!
szerintem nyugodtan írd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!