Két napja nem gyújtottam rá?
Segítsetek Légyszi!!!
2 napjam nem szívtam el egy száll cigit sem!
Most olyan rossz!!Folyton kívánom!!Sokat gondolok rá,de próbálom ezt leküzdeni.Sok folyadékot iszom,probálok valami más tevékenységet kitalálni.Egyébként sokat eszem is (:(:!Sokat szédülök is miatta.
Adjatok tanácsot, hogy mit tegyek hogy ezt leküzdjem?????
Nem szeretnék többet cigizni!!Sokba kerül!!Havonta több pénzt tudnék megspórolni!!
Mit tegyek??
Előlre is köszönöm a sok-sok bölcs tanácsot!!
Nagyon várom a válaszokat!
A sok evés sem jó,mert meghízom!
jó úton haladsz (:
próbáld meg a kezeid lekötni valamivel, pl. próbálj meg kötni, gitározni, gyurmázni(!) stb.:D
20:08-es válaszoló!
Én is sokat takarítok stb,dehát azt sem lehet egésznap.Nameg ügye a sok kajálás is zavar,tehát a süti,meg amiket írtál,mert meg lehet töle hízni.Ez sajnos ezért gond!
Bár ne hizlalna az a fránya kaja:),de nem így van!
A figyelmedet kösd le vmivel. Érdekes film, zene, könyv, munka.
Nekem mikor letettem (majd meghaltam), nem is a nikotin hiányzott leginkább, csak a szokás, hogy kimegyek és tartom a cigit. De ez a tudatodban van, azért kell elterelni a gondolatodat!
Hát..nem tudom, hogy ez mennyire segít, de amikor nagyon kívánod, akkor esetleg olvasgass valamit a káros hatásairól vagy nézz róla filmet, hogy milyen lesz tőle a tüdőd. Nagyon durva!
Esetleg még azt tudom ajánlani, hogy írd fel egy papírra amit kiragasztasz a szobádban, hogy mennyi pénzt fogsz megspórolni egy hónapban. Aztán, ha már nagyon hiányzik, akkor ülj le elé és tervezgesd, hogy mit fogsz venni abból a pénzből.
Sok sikert! Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!