10 éve dohányzom, de megelégeltem hogy sokba kerül és, hogy mindig büdös cigi szagom van.3 napja nem gyújtottam rá, és szabályosan undorodom a cigiszagtól. Azóta fáj a mellkasom és gyengének érzem magam. Pár nap múlva elmúlhatnak ezek a tünetek?
Ha most leszokom, akkor 2-3 év múlva vállalhatok babát,hogy ne legyen gond a hajdani dohányos életmód miatt? Eltökélt szándékom a leszokás, de érdekelne hasonló cipőben járók és már leszokottak tapasztalatai is.
Köszönöm
Rossz hírem van: az elvonási tünetek egyhamar nem múlnak el, sőt, rohamokban később is rádtörnek majd, nagy intenzitással. A teljes leszokáshoz szükséges idő 9 hónap, de ennek a vége felé már csak nagyon enyhék, alig észrevehetőek lesznek a tünetek.
Sok sikert kívánok neked, a nikotn egy alattomos vegyület, légy erős, és ha kitartó vagy, egy életre megszabadulsz attól a szartól.
Bár nem ismerlek, örülök a döntésednek! :) Sok kitartást kívánok hozzá!
Az, hogy mennyire erősek a tünetek, az teljesen egyedi. Lehet, hogy sokáig kínozzák az embert, de az is lehet, hogy ha kitartasz, már holnapra elmúlnak. Szerintem lebegjen ez a szemed előtt, becsüld meg azt az időt, amit már kitartottál és amíg rossz, gondold azt, hogy valószínűleg a holnapi nap az, amikorra teljesen elmúlnak, aminek egyre inkább megvan az esélye. :) A babád is már előre tapsikol neked, hogy így döntöttél! :)
Addig tart, amíg tisztul a tüdőd. :)Mondjuk ez jópár hét lehet... Most már ne gyújts rá-ha eddig kibírtad!
Én is így szoktam le, egyik pillanatról a másikra, pedig erős dohányos voltam.És ennek már 3 éve. Szóval sikerül! :)
Kitartás! :)
Köszönöm a biztató szavakat:)
Még mindig a helyes úton járok és tényleg egyre könnyebb!
Szobatársamnak az anyukája akkor hagyta abba a cigizést, amikor ő (szobatársam) megfogant, és mostanra tisztult ki úgy a tüdeje, mintha sose cigizett volna.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!