Vajon anyukám ezt hogyan látja?
szóval, 16éves vagyok, még tanulok.
a velem egyidős gyerekek vagy rendszeresen vagy ha kérnek kapnak pénzt otthon, csak hogy a többsége drogra költi, vagy bármiféle értelmetlen dologra, piára házibulikra, esetleg van hogy iphone-t tabletokat és minden baromságot kérnek és kapnak(!), na most, én semmit pénzt nem kapok, pl: 2 hete szeretnék venni egy kólát de nemtudok, probáltam kérni is hogy vegyen de nem mert hogy nem kell az nekem(?) én nem iszom nem drogozom nem bulizok, és hozzá kell tegyem anyukám kifejezetten gazdag-nak számit
vajon ő ezt hogyan látja? én miért nem érdemlek semmi féle pénzt illetve kisebb luxust?
gazdagnak
nem kell a kötőjel
a kóla meg káros
bocsi nagyon rossz helyesirásom van, ruhát is probáltam már, de azt kaptam hogy miért nem dolgozom? (azért mert nem kaptam sehol melot iskola mellet)
miért midnig a rendesek szivják meg?
Talán ha leírnád a neved és a címed, kiválaszthatnánk magunk közül az anyukádat és ő érdemben tudna erre válaszolni!
Mi nem tudjuk, hogy ezt a kérdést ő hogyan látja, de lehet hogy;
-Örökbe fogadott és nem is szeret igazából csak az utánad járó pénzt veszi fel és attól olyan gazdag.
-Esetleg neked tényleg nem kell az a kóla, csak még nem tudatosult benned, hiszen ő ezt jobban tudja
-Az is lehet, hogy kísérleti alany vagy, hogy miként viseled a mellőzöttséget.
-Kell neki a pénz piára (csokira, szépségszalonra, fodrászra, drogra, stb...)
-A neked szánt zsebpénzt félreteszi és amikor betöltöd a 18-at odaadja neked egyben az egészet
-Nincs is igazából pénze, csak úgy csinál, mintha lenne!
A lényeg, hogy őt kellene megkérdezned, mert a lehetőségek végtelenek!
Mondjuk próbálj meg helyesírási szótárat kérni, azt lehet, hogy kapnál.
Amúgy az ilyen szülőket nem értem, számomra természetes lenne, hogy adnék a gyerekemnek valamennyi pénzt havonta (én is mindig kaptam), már csak azért is, mert a pénzzel bánást is éppúgy meg kell tanulni, mint minden mást.
Lehet, hogy anyukád önző. Én is ismertem olyan szülőt, akinek szó szerint könyörögni kellett egy diákbérletért, hogy a gyereknek ne kelljen minden nap másfél órát gyalogolnia az iskolába. Az szívás.
Egyébként megértem, hogy kólát akarsz inni. Néha rám is rám jön, hogy nagyon megkívánom a junkot. A kóla szénsavas, koffeindús, édes, és ha megkívánod, valahogy muszáj inni. Félévente egyszer igazán belefér...
Ha budapesti vagy, összefuthatnánk valamikor, veszek neked egy Pepsit. (hű, de cukrosbácsinak érzem magam:D)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!