Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek mi a véleménye a családo...

Kinek mi a véleménye a családon belüli meztelenkedésről és a szülő-gyerek szájra pusziról?

Figyelt kérdés
Azt még hozzátenném, hogy bármilyen korban is legyenek a gyerekek.
2013. szept. 4. 01:58
1 2
 11/18 gyilokcica válasza:
74%
Hogy miért ne? Talán azért, mert ha a mutogatós bácsinak az összes szülő le akarja vágatni a farkát, akkor bizony apuci is tegye el!
2013. szept. 4. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

A szülő-gyerek szájra puszit egyáltalán nem tartom helyénvalónak, nagyon furának tartom.

A meztelenkedés már elfogadhatóbb, persze normális határok között. Azt nem tartom jónak, hogyha meztelenül flangálnak otthon csak úgy, de ha mondjuk kijön az egyik családtag a fürdőszobából meztelenül akkor nem is kell takargatnia magát, amíg bemegy a szobába és felöltözik.

2013. szept. 4. 09:57
 13/18 anonim ***** válasza:
39%

A szülő-gyerek szájrapuszitól ódzkodom, igaz még nincs gyermekem, de nem tartom ezt jó ötletnek. Szerintem a szájrapuszi maradjon meg a szerelmes pároknak. (Persze ha valaki szájrapuszit ad a gyerekének az az ő dolga, nem lesz ettől kevesebb valaki)

Meztelenkedéssel pedig úgy vagyok, hogy a párommal egymás előtt mi is flangálunk alsóneműben, de pl. ugyanez nem férne bele nekem ha az apját vagy az öccsét látnám így mászkálni a lakásban. (Nem élünk velük együtt, csak feltételezés volt).és én sem jelennék meg előttük alulöltözötten. De pl. gyerek előtt ha fiú akkor az apját szerintem nyugodtan láthatja meztelenül, de pl az anyukát szerintem nem feltétlenül kell (hogy pl a gyerek előtt öltözik át stb. és teljesen meztelen.) Ha pedig lány, ugyanez a felállás, anyukát miért ne láthatná, de apukát azért ne lássa szerintem meztelenül.

Nekem is van egy ismerősöm akinek a lánya 7 éves, a mai napig az apukájával fürdik együtt, az anyuka pedig mesélte, hogy már ki kell találni valamit, mert a lány még mindig ragaszkodik az együtt fürdéshez. (A megoldás nem a külön fürdés lett, hanem a jó sok hab, vagy a fürdőnadrágban fürdés az apuka részéről..-.-")

2013. szept. 4. 10:31
 14/18 anonim ***** válasza:
És azt normálisnak tartjátok hogy 2 felnőtt fiú gyerekes anya a fiai előtt fürdik meg és azok is előtte,ha úgy alakul? Tehát nem egyszerre zuhanyoznak,de miközben az anya tusol a fia borotválkozik,vagy miközben a fia tusol ő fogat mos. Ez elég gáz szerintem nem normális dolog.
2013. szept. 4. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
szokás kérdése de szerintem is túl intim. Nálunk nem volt szokás, de barátnőméknél meg igen... (az, hogy nem szégyenlősek egymás előtt)
2013. szept. 4. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Szájrapuszi kizárt.

Meztelenkedés kizárt.

2013. szept. 4. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:

nálunk ment a szájra puszi is, meg a szülők meztelenül kijövetele a fürdőből a szobába. apu már elég régóta a fürdőben veszi fel az alsónadrágot, de abban már simán közlekedik a lakásban.

nem tudom, hogy emiatt-e vagy miért, én elég szégyenlős vagyok, engem zavar, ha előttem járkálnak így, vagy engem látnak ruha nélkül. a nővérem viszont pont az ellentétem, ő simán mászkál ruha nélkül.

ha a pároméknál vagyunk, akkor én mindig beöltözve megyek ki reggel a szobából (ugyanúgy, mint nálunk), ő viszont simán boxerba rohangászik (de csak ha náluk vagyunk), akár egész nap is.

albérletben lakunk, 1 srác a lakótárs, de a párom itt is rendszeresen van boxerba, nem igazán zavartatja magát.

2013. szept. 18. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Családon belüli meztelenkedés nem bűn, nálunk például rendszeresen akkor jönnek be vécézni, amikor fürdök, vagy fordítva. Ez van. A szájrapuszi meg nekem azért idegen, mert milyen már a saját rokonommal csókolózok?
2013. nov. 6. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!