TedybeT kérdése:

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Anyukám és az élettársa folyton piszkálnak hogy a szobámban ülök reggeltöl estig jo tudom ez nem jo dolog viszont ha kimegyek 1 5 percre akkor valamit szolnom kell valamit és abbol folyton veszekedés van és már nem is merek kimenni és kérdezni valamit is ... Szoval valaki ötleg mit tegyek ilyenkor ?

2013. aug. 31. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megint megkérdezik akkor mond azt hogy jobb ott bent mint kint veszekedni velük.Nah ekkor tuti bele fognak kezdeni megint a veszekedésbe, akkor csak mondj annyit hogy "Látjátok, erről beszéltem.." :)
2013. aug. 31. 09:43
 2/4 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Elgondolkodtál már azon, hogy tényleg bezárkózott vagy?

A szüleid csak azért kérdezgetnek mert érdekelődnek, hogy minden rendben van-e? Mint orvos azt mondom barátkozz, sportolj, találkozz barátokkal ilyennek. Fiatal vagy úgyhogy ne zárkózz el a világtól szórakozz meg amiket a fiatalok csinálnak.

Dr. Kajtár Béla Családterapeuta és Pszichológus

2013. aug. 31. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
gyere ki a szobádból mond nekik hogy majd jössz és menj el a haverokhoz! ez mindig beválik. így nem lesz bajuk ha bent vagy és nem is lesz veszekedés.
2013. aug. 31. 10:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem hogy barátkozni kellene meg kimenni hozzájuk csak az nem olyan egyszerű. A baj az hogy két hónapja költöztünk ki Németországba természetesen angolt tanultam eddig

15/f

2013. szept. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!