TedybeT kérdése:
Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Anyukám és az élettársa folyton piszkálnak hogy a szobámban ülök reggeltöl estig jo tudom ez nem jo dolog viszont ha kimegyek 1 5 percre akkor valamit szolnom kell valamit és abbol folyton veszekedés van és már nem is merek kimenni és kérdezni valamit is ... Szoval valaki ötleg mit tegyek ilyenkor ?2013. aug. 31. 09:35
1/4 anonim válasza:
Ha megint megkérdezik akkor mond azt hogy jobb ott bent mint kint veszekedni velük.Nah ekkor tuti bele fognak kezdeni megint a veszekedésbe, akkor csak mondj annyit hogy "Látjátok, erről beszéltem.." :)
2/4 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Elgondolkodtál már azon, hogy tényleg bezárkózott vagy?
A szüleid csak azért kérdezgetnek mert érdekelődnek, hogy minden rendben van-e? Mint orvos azt mondom barátkozz, sportolj, találkozz barátokkal ilyennek. Fiatal vagy úgyhogy ne zárkózz el a világtól szórakozz meg amiket a fiatalok csinálnak.
Dr. Kajtár Béla Családterapeuta és Pszichológus
3/4 anonim válasza:
gyere ki a szobádból mond nekik hogy majd jössz és menj el a haverokhoz! ez mindig beválik. így nem lesz bajuk ha bent vagy és nem is lesz veszekedés.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem hogy barátkozni kellene meg kimenni hozzájuk csak az nem olyan egyszerű. A baj az hogy két hónapja költöztünk ki Németországba természetesen angolt tanultam eddig
15/f
2013. szept. 4. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!