Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hiányzik a gyereknek...

Miért nem hiányzik a gyereknek az apukája?

Figyelt kérdés

Barátnőm férje a nyáron balesetben meghalt.

Egy 6 éves kislánya van. Amióta meghalt az apukája nem beszél róla.

Sokat dolgozott és ezzel nyugtatja magát a barátnőm.

Ma jönnek át és azt gondoltam, hogy ajánlok neki egy jó gyerek pszichológust, akihez az unokahugom is járt .

2013. szept. 3. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert nem beszél róla a kislány még nem azt jelenti, hogy elfejtette vagy nem hiányzik neki az apja. Biztos vannak kérdései csak elnyomja őket. Később ebből komoly pszichés problémák lehetnek. Az anyukának beszélni kéne vele vagy ha nem megy neki, akkor szakember segítségét kérni. A temetésen sem volt a kislány?
2013. szept. 3. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, a jelenséget elfojtásnak hívják, és ténylega pszichológus jelentheti rá a megoldást...
2013. szept. 3. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Még 6 éves gyerek nem feltétlenül érti a halál fogalmát! Ha nincs egyéb viselkedési zavara, tanulási v. beilleszkedési problémája nincs értelme szakemberhez fordulni. Egyébként saját tapasztalat jobb a pszichiáter mint a pszichológus!

Saját történet ha érdekel bocs az off-ért.

Kicsit fiatalabb volt a lányom amikor mi is így jártunk, a férjem elhunyt autóbalesetben. Lányom kereste az apját nagyon is, tényleg nagyon hiányzott neki. Furcsa módon egy idő után pótolni akarta a hiányát, jobban mint én. Végül "felhajtott" nekem egy új társat, aki most is velünk van. Őt tekinti apjának.

2013. szept. 3. 10:58
 4/4 Pötyös Panni ***** válasza:
Már mért kellene hogy hiányozzon? Az én szüleim is elváltak 4 éves koromban és nem hiányzott az apám.. Sőt! Örültem ha nem látom...
2013. szept. 3. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!