Szerintetek normális dolog ha egy tizennégy éves lány szájra puszilkodik az apjával?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 13:15
11/15 anonim válasza:
Nekem sem, tudom, hogy néhány családban szokás és nem kell mögé képzelni semmit, de nekem akkor is a szájrapuszi a partnernek van. Nem apucinak, nem a gyerekeimnek, nem haveroknak, hanem csak és kizárólag az aktuális partneremnek.
12/15 anonim válasza:
Nekem furcsa lenne. De mindenki úgy csinálja, ahogy jól esik neki.
13/15 anonim válasza:
Én is 14 éves koromig anyukámnak szájra adtam puszit, nem is tudom, nekem ez valahogy természetesnek tűnt, nővérem is oda adta neki, csak apánknak nem... Csak is anyukámnak adtam a szájára puszit, most már kinőttem belőle, de nekem több ismerősöm is a szájára adta néha-néha a szüleinek a puszit.
Ez neveléstől függő, szerintem normális, ha belegondolsz, de abban meg egyetértek, hogy erről le kell szokni egy időben.
14/15 anonim válasza:
szerintem sose volt és sose lesz normális. látok gyerekeket 1-2éveset aki szájra ad puszit és hányok. ez undoritó és beteg dolog minden korban! aki igy neveli a gyerekét az olyan hülye mint a shegg! ez abnormális majd 40évesen találkoznak és szájra puszilkodnak fúúújh!!!
15/15 anonim válasza:
persze, ha randizol az apáddal, én igen. mi nem csak szájrapuszizunk, hanem smacizunk meg minden. nem baj ha apáddal jársz, csak ne tudja senki és mindig szendj fogamzás gátlót és húzz khotont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!