22 éves vagyok és tegnap derült ki, hogy terhes vagyok. Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Ahogy az egyik unokahúgom tette. A szüleivel közölte, hogy lakást keres a párjával, mert egy hónap múlva csendben összeházasodnak. Amikor a szülők megkérdezték, hogy miért, akkor mondta elé, hogy babájuk lesz, és annak családban kell felnőnie.
A szülők ugyan meglepődtek, de örültek, hogy a lányuk felelősségteljes felnőtt lett.
én uh-s képet vinnék, szépen bekeretezve.
Egyébként azért ugrott az elején mindenki, mert azt írod "terhes vagyok". Ezekszerint ez egy várt baba. Nem teher. "várandós vagyok" , "gyerekem, kisbabám lesz" ilyesmiket kellett volna írni...
ma 7:00
az orvosi papírokra is "terhesség" szó szerepel, szóval azt akarod mondani, hogy ez a szó egyet jelent azzal, hogy vkit felcsináltak? nem vagy komplett tökmindegy hogyan mondja/írja.
Kedves kérdező, talán tényleg egy jelesebb esemény kellene, hogy elmond nekik! De az lehet egy vasárnapi ebéd is, és akkor szerintem bármilyen ötlettel elmondhatod.. Mellesleg, nem az elmondása lesz az emlékezetes, hiszen ha megszületik, annak jobb emlékeztetője nem lesz, minthogy anyukáddal együtt tologathatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!