Az apám zsarolni próbál, mit tegyek?
Lényegében annyi, sosem olt jó kapcsolatunk, a szüleimnek nagyon régen el kellett volna válniuk, de nem tették, csak miután kirepültünk a tesómmal.
Utána szétszakadt a család. Az apámmal eddigi semleges kapcsolatom határozottan negatív lett. Nagyon anyagias ember... Egy ideig próbáltuk tartani a kapcsolatot a barátnőjével együtt, de nagyon nem működött, iszonyatosan primitívnek tartom őket, így egy ideje nem keresem őket.
Most, hosszú idő után ismét jött egy e-mail apámtól, amibe a klasszikus "amíg az én kenyeremet eszed" duma helyett (már 5 éve nem élek otthon) megjelenik a "bezzeg az én kenyeremet etted, hálásnak kéne lenned" történet, és leír még egy oldalnyi mocskot, hogyan viselkedtem vele, meg a barátnőjével, kicsavart féligazságokat....
Mit kéne lépnem erre? Egyáltalán kéne lépjek valamit? Szakítsam meg a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!