Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám zsarolni próbál, mit...

Az apám zsarolni próbál, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lényegében annyi, sosem olt jó kapcsolatunk, a szüleimnek nagyon régen el kellett volna válniuk, de nem tették, csak miután kirepültünk a tesómmal.

Utána szétszakadt a család. Az apámmal eddigi semleges kapcsolatom határozottan negatív lett. Nagyon anyagias ember... Egy ideig próbáltuk tartani a kapcsolatot a barátnőjével együtt, de nagyon nem működött, iszonyatosan primitívnek tartom őket, így egy ideje nem keresem őket.

Most, hosszú idő után ismét jött egy e-mail apámtól, amibe a klasszikus "amíg az én kenyeremet eszed" duma helyett (már 5 éve nem élek otthon) megjelenik a "bezzeg az én kenyeremet etted, hálásnak kéne lenned" történet, és leír még egy oldalnyi mocskot, hogyan viselkedtem vele, meg a barátnőjével, kicsavart féligazságokat....

Mit kéne lépnem erre? Egyáltalán kéne lépjek valamit? Szakítsam meg a kapcsolatot?

2013. aug. 30. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is átéltem ilyen szituációt és bár békepárti vagyok, sajnos az ilyen típusnál nem használ még az sem, ha egyszerűen bocsánatot kérsz azokért is, amiket el sem követtél. Szerintem ne csinálj semmit. Nem kell ezekre válaszolni, de azt tudom mennyire tud fájni, mikor hazugságot mond rólad az, akinek védenie kellene inkább.
2013. aug. 30. 20:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Lehet, nektek ez nem zsarolás, én 2. napja nem alszom miatta, hogy lehet ilyen aljas, és tapintatlan?
2013. aug. 31. 07:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ignoráld. Blokkold az e-maileket tőle, ne vedd fel a telefont, szakítsd meg vele a kapcsolatot. Az ilyen emberrel nem érdemes, lelkileg nem egészséges a számodra és a fiad számára sem kapcsolatba maradni, még ha az apádról is van szó.
2013. aug. 31. 15:29
 14/14 anonim válasza:
de azt em értem mit csináltál vele meg a barátnöjével?
2014. jún. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!