Velem van a baj?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és tegnap előtt jöttem meg egy egy hetes kosártáborból, és még aznap olyan veszekedéseim voltak anyával, meg apával, hogy csak ugy szállt a hajam. Mostanában ez a két h*lye állandóan ordibál rám, minden sz*rért felkapják a vizet, és ordibálnak velem. Elegem van belőlük. Fáradt vagyok, mert nehéz volt az edzőtábor és a bokáim nagyon fájnak, és pihentem.Megetettem a tesóimat, elmosogattam, elpakoltam, egy tálca volt az asztalon, meg a kicsik maradéka. Erre apa hazajön és elkezd velem ordibálni, hogy mekkora kupi van, meg minden. Anya hazajön, neki áll nyomni a sódert, hogy apád felhivott telefonon, és elkiabálta neki hogy mekkora kupiba jött haza. Utána meg azt mondja, hogy miért nem vagyok képes kitakarytani, holott minden héten kiszoktam takarítani az egész házat. -.- kézzel-lábbal csesztetnek, és NAGYON NAGYON NAGYON elegem van belőlük. Már nagyon várom a sulit, addig se látom őket....a drága édesanyám egy "pszichológus", bár szerintem pszichopatának jobb lenne. -.-2013. aug. 29. 08:05
1/8 anonim 

válasza:

Tekintve, hogy 13 éves vagy, ez egy nehéz kérdés, mert sok választásod nincs. Ha Te eteted a kicsiket, talán inkább köszönet és tolerancia illetne.
Apádat el kellene küldeni pszichológushoz.
2/8 anonim 

válasza:

Ha nekem csak ennyi bajom lenne, össze tenném a két kezem! Itt vagyok a beteg édesanyámmal, a párom a hétvégén el költözik,nincs munkám,idegileg teljesen ki vagyok. Próbálj meg egy kicsit alkalmazkodni. Beszéld meg velük hogy el voltál fáradva. Ők a szüleid, és nem hinném hogy rosszat akarnának neked.
3/8 anonim 

válasza:

"Amikor az ember még gyerek, azt hiszi, a szülei tökéletesek, és vakon imádja őket. Később azt hiszi, hogy gyűlöli őket, mert nem olyan tökéletesek, mint hitte, mert csalódnia kellett bennük. De még később az ember megtanulja elfogadni a hibáikat, mert ő maga sem hibátlan. Talán ez jelenti azt, hogy felnövünk." (Guillaume Musso)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. aug. 29. 08:52
5/8 anonim 

válasza:

Kitartás, kicsi lány. Sok mindent vállalsz 13 éves létedre. Persze ez nem is gond, hiszen egy család vagytok.
Tényleg egy tálca maradt csak az asztalon? Apukád mindig így viselkedik? Iskola mellett is mindig egyedül takarítasz, vagy azért van valamilyen segítséged?
6/8 A kérdező kommentje:
az asztalon csak a tányér volt, mert kb. 2 perce fejezték be az ebédjüket a gyerekek, és a konyhában voltak tálcák elmosatlanul egymáson...hát, apa nem midnig ilyen, de nagyon gyakran...ő olyan ordibálós-idegbeteg, és nincs vele túl jó kapcsolatom. A suli mellett anya is szokott takarítani, ha én takarítok, akkor Lizi segít nekem annyit, hogy amennyi port le tud törölgetni amig porszívózok, azt letörölgeti...
2013. aug. 30. 09:08
7/8 anonim 

válasza:

".ő olyan ordibálós-idegbeteg"
Van ilyen, sajnos ezzel együtt kell élni. Bizonyára visszavezethető magánéleti, családi, munkahelyi gondokra. De hogy anyád is kontráz hozzá, miközben pszichológus, - ez aggasztó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..és igen elég aggasztó...
2013. aug. 31. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!