Nem akarok szalagavatózni, mit tegyek?
A szüleim szerint ez nagyon fontos esemény, mert életemben csak egyszer lesz, és még sorolhatnám.
Hiába magyarázom, hogy engem teljesen hidegen hagy ez az egész, vagyis hát már inkább hányingerem van tőle, nem fogadják el. Nem akarok keringőzni és osztálytáncolni sem, főleg, hogy mostanában nagyon fáj a bokám..
Már lefoglaltak nekem júniusban egy keringőruhát, beszéltek az ofővel, hogy hiába lázadok, a szívem mélyén akarok táncolni, szóval ne zaklasson...
Nagyon elegem van, már meghívták az egész rokonságot, kb 40-en fognak eljönni...
Én sose akartam szalagavatózni, szerintem felesleges puccparádé..
Mit tegyek? Az nem jó megoldás, hogy járok próbákra, aztán beteget jelentek, mert mindenféleképp el kell mennem a szalagtűzésre, mert előtte csinálják a tablóképeket. Ráadásul nem hiszem, hogy olyan sok kedvem, időm lenne táncpróbákra járni. Arra van időm, akire akarom, hogy legyen, de erre én 1 percet sem akarok szánni!
Mar irtam az elejen, de szomoru amit azota olvasok,majdhogynem durva amiket irsz. Ha elobb elmondtad, utana kezdtek el szervezni, ez a szemelyisegedet es a meltosagodat sertik meg, persze en ferfi vagyok konnyen dumalok. Talan megis erdemes a sarkadra allni es vilagossa tenni, hogy csak belekenyszeritenek. Esetleg szervezz TE programot a tancorak helyett, valami komolyat...
A baratodat komolyan nem engedik a hazba?? Lopott vagy mi?? ...????
Mergezonek tunik ez a kapcsolat a szuleiddel.
Gondolom, tesod nincs, akivel megbeszelheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!