Nem akarok szalagavatózni, s az afterpartira sem menni, ez
rossz rám nézve?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy már döntöttem, hogy nem szalagavatózok, de egyáltalán nincs kedvem az afterpartira sem menni.
Ha oszttársak lennénk, ti mit gondolnátok? Ettől megutálnátok?
2012. júl. 2. 17:49
1/9 anonim válasza:
Húzni fogják az orrukat, ez biztos, aki kilóg a sorból...
2012. júl. 2. 18:06
2/9 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy nincs kedved a fölösleges (és drága) puccparádéhoz. Én se mentem szalagavatózni és nem bántam meg. Egyrészt pénzem se volt a tánctanárra (nálunk volt osztálytánc), kedvem se volt még próbákra rohangálni, estélyi ruhára se volt pénzem és a sok önimádó majom képét (kb. az osztály fele ilyen volt) se volt kedvem nézni, ahogy illegetik magukat.
Szerintem nem gáz, ha nem mész. Mondd, hogy le vagy égve anyagilag vagy suli mellett dolgozol oszt csókolom.
2012. júl. 2. 18:15
3/9 anonim válasza:
Nem utálnálak meg. :)
Én sem mentem el, az egyetlen ember, aki kicsit csalódott bennem emiatt, az osztályfőnököm volt. De az osztálytársaim rám bízták a döntést, és nem utáltak meg, nem bántottak miatta.
4/9 anonim válasza:
Ne érdekeljen a többiek véleménye. Ha nem akarsz menni, akkor ne menj.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Amúgy meg azon a bizonyos "afterpartin" mik szoktak történi? Úgy értem a piáláson kívül történik ott valami?
2012. júl. 2. 18:23
6/9 anonim válasza:
Ha osztálytársam lennél attól nem utálnálak meg, de arra bizony számítanod kell hogy sokan piszkálni fognak emiatt majd. Én voltam szalagavatómon de az utána lévő buliba már nem mentem el, és nem azért mert nem volt hozzá kedvem hanem mert beteg voltam és magára a szalag avatóra is csak azért mentem el hogy ott legyek persze a műsor rám eső részét elcseréltem egy másikkal így kb 2 mondatot kellett mondanom amit torokgyuszival nagy nehezen megoldottam. És megértették a bajomat a szándék megvolt bennem és ez a fontos. Neked is lehet hasonló dolog lenne a célszerűbb megoldás ha nem akarod hogy bántsanak emiatt.
2012. júl. 2. 18:23
7/9 anonim válasza:
Ne érdekeljen a többiek véleménye, ha tudod, hogy úgysem éreznéd jól magad. Nálunk is voltak, akik csak a szalagtűzésen "léptek fel", utána nem táncoltak; az osztálytáncot sokan bojkottáltuk, én is, mert gáznak tartottuk. Én afterparty-ra sem mentem, mert végigbőgtem volna, kutyát sem érdekelte, hogy nem voltam ott. Senki nem fog megutálni amiatt, ha nem veszel részt egy programon :) Ha mégis akad ilyen, azzal meg remélem, nem akarsz a továbbiakban foglalkozni, mert magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
2012. júl. 2. 19:56
8/9 anonim válasza:
Én sem voltam szalagavatón, és nem érdekelt mit gondolnak.
Ha osztálytársad lennék, azt gondolnám, hogy "örülök, hogy képes vagy érvényesíteni az akaratodat a kényszeresség ellen".
Persze én a saját osztályomból leszűrt tapasztalatok alapján mondom.
2012. júl. 2. 21:47
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Az most mrár biztos, hogy nem táncolok, s el sem megyek. Az afterpartiból sem lesz semmi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!