Szerintem így rossz lesz. Nem akarok összeomlani . Szerintetek?
Hetedikes lány vagy. A legjobb igazi barátnőm ( másfél éve vagyok vele ilyen jóban és még sosem vesztünk össze ) nyolcadikos és most fog ballagni.Az osztálytársaim nagyon gyerekesek nem számíthatok rájuk mert van egy csaj aki majdnem mindenkit be tud folyásolni azzal,hogy ne szóljanak hozzám.Mivel leballag a b.nőm nekem van kemény 1 évem még itt.Teljesen ideges vagyok egyedül leszek nagyon rossz lesz..Kibeszélnek a hátam mögött ami még annyira nem is érdekel.Csütörtökön lesz a kirándulás az osztállyal szerintem egyedül leszek mert elég furcsán viselkednek velem msn-en is.. nem tudom őket kiszámolni..gratulálni tudok nekik,hogy egy lány tudja őket orruknál fogva vezetni..de azért engem nem kellene így elnyomni ..nagyon rosszul esik.belegondolok milyen rossz lesz na mint nap állni egyedül szünetekben egyedül tesizni,úgy hogy alig szólnak hozzám..szerintem össze fogok törni
mit csináljak:S
voltatok már ilyen helyzetben??
meséljetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!