Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok szalagavatózni,...

Nem akarok szalagavatózni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleim szerint ez nagyon fontos esemény, mert életemben csak egyszer lesz, és még sorolhatnám.

Hiába magyarázom, hogy engem teljesen hidegen hagy ez az egész, vagyis hát már inkább hányingerem van tőle, nem fogadják el. Nem akarok keringőzni és osztálytáncolni sem, főleg, hogy mostanában nagyon fáj a bokám..

Már lefoglaltak nekem júniusban egy keringőruhát, beszéltek az ofővel, hogy hiába lázadok, a szívem mélyén akarok táncolni, szóval ne zaklasson...

Nagyon elegem van, már meghívták az egész rokonságot, kb 40-en fognak eljönni...

Én sose akartam szalagavatózni, szerintem felesleges puccparádé..

Mit tegyek? Az nem jó megoldás, hogy járok próbákra, aztán beteget jelentek, mert mindenféleképp el kell mennem a szalagtűzésre, mert előtte csinálják a tablóképeket. Ráadásul nem hiszem, hogy olyan sok kedvem, időm lenne táncpróbákra járni. Arra van időm, akire akarom, hogy legyen, de erre én 1 percet sem akarok szánni!

2013. aug. 27. 12:40
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
És ha mondom, hogy én ezt nem akarom, úgy kikelnek magukból, hogy esküszöm félek, nehogy megverjenek. Vérszemet kapnak..
2013. aug. 27. 12:42
 2/25 anonim ***** válasza:
74%
Én se értem minek ekkora felhajtás... Nálunk s suliba 1-2 óra alatt kis ünnep egyebek aztán mindenki mehet amerre lát.
2013. aug. 27. 12:55
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, hogy minek keringőruha, meg ez a sok giccs. Az én gimimbe pl. nem kellett keringőzni, csináltunk egy 15 perces műsort, feltűzték a szalagot, utána bankett, amiről én eljöttem :D :D. Jobban felfújják néhányan, mint mások a diplomaosztójukat. Például milyen ruhát vegyen fel, hogy álljon a haja, milyen sminkje, műkörme legyen. Szerintem ez fölösleges. Én beszélnék valamelyik tanárommal, hogy nem vágyom ilyesmire.
2013. aug. 27. 12:55
 4/25 A kérdező kommentje:

Óóó hát itt mindenkinek fodrász fogja belőni a haját, mindeninek lesz sminkese, és még sorolhatnám!

Egyedül én nem fogok keringőzni, az osztálynak még nem mondtam, hogy osztálytáncolni sem fogok a térdem miatt.

Elmenni sem szeretnék, de hát a tablókép miatt muszáj...

2013. aug. 27. 12:58
 5/25 anonim ***** válasza:
30%

Itt nem a szalagavato a lenyeg, hanem az utolso mondatod. Talan valami kevesbe kozponti temat talalhatnal arra, hogy kivivd egy kicsit a fuggetlenseged.

A szalagavaton ok unnepelnek, megpedig azt, milyen jol sikerult fiuk/lanyuk van, erre buszkek , ezt szeretnek mutogatni. talan megerted?

Nemtom, hogy van a SZA meg az elokeszuletesdi, de az, hogy mennyi idot kell raszannod, az lehessen a te dontesed, pl. Legyen csak minimalis mennyisegu tancora - inkabb ezen alkudozzal.

Hogy ha felsz fellepni, akkor nemtom, az megin egy mas problema. (Mindenesetre nem art, ha megtanulsz, jol jon az az eletben.)

2013. aug. 27. 13:02
 6/25 anonim ***** válasza:
69%
Na most akkor a térded vagy a bokád? Sz*rul kamuzol!
2013. aug. 27. 13:02
 7/25 A kérdező kommentje:

Térdem, bokám, gerincem. Mikor melyik fáj. Ha a gerincem fáj, akkor menni alig tudok, ha a bokám, térdem akkor meg megerőltető dolgokat nem tudok csinálni.

Az osztálytánc heti 3 alkalom délutánonént(!!), alkalmanként 1,5-2 óra!

Ezen kívül lennének még a keringős próbák.

2013. aug. 27. 13:07
 8/25 A kérdező kommentje:

Amúgy lázadtam már régebben, elértem, hogy bármit megengedjenek, de hát nem vagyok buta, szóval ismerem a mértéket mindenben.

De ettől a szalagavatótól nagyon beindultak..

Sose voltak büszkék rám, ez amolyan mutassukmegarokonoknak dolog... Nem engem, hanem majd az utána lévő nagy felhajtást, vacsit, drága ajándékokat, amire semmi szükségem.

És különben is, miért kéne büszkének lenni szalagavatón? Hogy eljutottam a 12. osztályig? Majd érettségi után legyenek büszkék rám, most minek?

2013. aug. 27. 13:09
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy normális kérdező. A szalagavató még nem jelenti azt, hogy meg is lesz az érettségi. A külön sminkest is esküvőre képzelem el, a fodrász még ok is. Egyébként kérdező, nem kényszeríthetnek semmire, ha nem akarsz táncolni, ne tedd. Mégis mi történik akkor, ha nem akarod? Kirúgnak? Nem. Netán a rokonaid nem fognak értékesnek tartani?
2013. aug. 27. 13:13
 10/25 A kérdező kommentje:

Ráadásul az elmúlt években más tanáraim voltak, szóval lesz bepótolnivalónk bőven, mert náluk nagyobbak az elvárások... Az a heti 3x1,5-2 órát meg szánhatnám inkább tanulásra..

Ha nem táncolok, eszméletlen nagy balhé lesz, és nem tartom kizártnak, hogy anya kidob itthonról.

Rossz a kapcsolatom a szüleimmel..

2013. aug. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!