Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményed arról, ha...

Mi a véleményed arról, ha valaki magázza a szüleit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 09:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem oriasi nagy hulyeseg. Apukamnak es a testvereinek is magazni kell nagyanyamat (nagyapam mar meghalt) es szerintem hulyeseg. Hagy tegezzuk mar azt aki elvileg a legkozelebb all hozzank.. foleg ha ok a szuleink. Most nem ez jelenti a tiszteletet szerintem.
2013. aug. 23. 09:52
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Az apai nagymamám is magázta a szüleit, és az unokatesóm is.

Bizonyos helyeken ez a szokás. Nekünk ez egy kicsit távolságtartónak tűnik, de nekik nem az. Én nem látok ebben semmi kivetnivalót. Lehet, ha én is egy ilyen helyen születtem volna, akkor én is magáznám őket.

3/21 anonim ***** válasza:
89%
elegge regimodi szokas de lehet hogy a csaladba az az evidens ha ugy tesznek. attol meg lehet normalis ember
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
Elso vagyok. Nekunk unokaknak mar nem kell magazni.
2013. aug. 23. 09:53
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy azért tegeződünk, mert a másik közel áll hozzánk, és nem ez jelenti a tiszteletet.

A szüleit magázók, meg talán pont fordítva gondolkoznak:

Azért magázzuk, mert tiszteljük őket. És nem a tegeződés jelenti azt, hogy valaki kőzel áll hozzánk.

És ez is igaz.

Én magáztam már olyat, aki közel volt hozzám, és olyat is, akit nem tiszteltem.

Ugyanakkor tegeztem már olyat, aki távoll áll tőlem, és olyat is, akit tisztelek.

2013. aug. 23. 09:56
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Anyukám is magázta az apját. Szerintem nem túl jó szokás. Rideg.
2013. aug. 23. 09:56
 7/21 anonim ***** válasza:
57%
Nekem sokkal furább, amikor házaspár magázza egymást. Mondjuk nm tudom, ilyen létezik-e még, vagy csak a filmekben, de ilyenkor nem tudok arra gondolni, hogy tényleg bensőséges kapcsolatban vannak, azt meg végképp nem, hogy a szex rendben lenne.
2013. aug. 23. 10:02
 8/21 anonim ***** válasza:
78%
Neveltetés kérdése .Az én szüleim már a hatvanas éveikben járnak de anyukámnak magázni kellett a szüleit ,apukámnak nem .Én sem magáztam egyik nagyszülőmet sem .
2013. aug. 23. 10:07
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Így szokták meg. Nekem kicsit szokatlan, másoknak meg ez a természetes.
2013. aug. 23. 10:08
 10/21 anonim ***** válasza:
86%

Ismerek ilyet, tőlük egyáltalán nem furcsa.

Exem a nagymamáját és a nagybátyját/nagynénjét is magázta.

szülei magázták a szüleiket, úgy, hogy együtt éltek...

Náluk így szokás, a tegeződés az nagy illetlenség csak úgy, vagy pedig nagyon nagy dolog ha, ha megengedik, meg kell becsülni.

Míg nálunk mindenkit tegezni kell, azon sértődnek meg, ha a vőlegényem nem tegezi a rokonaimat, holott 2-odjára találkoztak..

ez szokás kérdése..

Ugyanannyira nem foglalkozok vele, mint ahogyan azzal sem, hogy valahol a cipőn az ajtóban szokás levenni, valahol még a nappaliban a szőnyegen sem, betartom az ő szabályaikat, jól meg is jegyzem a legközelebbi találkozás miatt, aztán ennyi

2013. aug. 23. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!