Van még köztetek olyan fiatal aki magázza a szüleit?
Figyelt kérdés
Mely településen éltek? Ez engem nyelvi és néprajzi szempontból IS érdekelne!2009. márc. 4. 16:29
1/28 anonim válasza:
az én apukám magázza a szüleit!de anyukám már nem magázza a szüleit!45 éves apukáém szoval nem öreg!náluk csak megszokásbol. szolnok megyében álünk
2/28 anonim válasza:
Az én szüleim nem magázzák a szüleiket, de van egy távoli rokon bácsi aki magázta a szüleit, de ő is már elmúlt 70
baranya megyében élünk
3/28 anonim válasza:
Igen, de csak édesapámat, és csak én és a lány testvérem, van még 3 fiú testvérem, ők nem tegezik mindkét szülőt. Ez az egyenlőség előtti állapotokra vezethető vissza, és a vallásosságra.
Én 23 éves vagyok, lány a húgom 20.
5/28 anonim válasza:
Én heves megyei vagyok, soha senkit nem hallottam még hogy magázta volna a szüleit, se a nagyszüleit. Furcsa is lenne (nekem).
6/28 anonim válasza:
Anyukám magázta a szüleit meg a testvérei is. Én meg éppen ezért a nagyszülőket. Anyukám 40 éves és Zalában élünk.
7/28 A kérdező kommentje:
A 17.08-as válaszolótól kérdezem -mert számomra nem világos biztos az én hibám- jól értem, hogy te és a hugod magázzátok az édesapád és az édesanyátokat tegezitek, míg a 3 fiú testvéretek mindkettőt magázza?
2009. márc. 4. 17:32
8/28 anonim válasza:
Apukám magázta a szüleit. Ő 56 éves most. Pest megyéből. Anyukám ugyanott nem magázta a szüleit, csak a nagyszüleit. Én (22 éves vagyok) nem magázom sem a nagyszüleimet, sem a szüleimet, de a keresztszüleimet és minden más rokonomat igen.
9/28 anonim válasza:
A szüleim is és a nagynénéim, nagybátyáim is magázzák a szüleiket, az én nagyszüleimet. (Somogy)
10/28 anonim válasza:
vas megye
23éves vagyok tegezek szülőket és a nagyszülőket
öcsém és bátyám a szüleinket tegezik, viszont a nagyszülőket nem
szüleim tegezik a szüleiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!