Mit tegyek? Már nem birom..
26 éves lány vagyok és anyámék még mindig gyereknek néznek.Röviden leírom a történetemet:én és a párom együttélésünk 3 évig itt anyámékkal addig amig anyám be nem kattank és elzavarta a párom olyan indokkal hogy 1 hónapja nem dolgozik nem tartják tovább el.De miútán kilépett az ajton nekem támadt (szó szerint lepofozott) azért hogy én kivel álltam össze!!Hogy felejtsem el mert nem hozzámvaló,meg csunya,meg szerinte alkoholista holott nem is iszik semilyen alkoholt(jó ha 1 évben megiszik 3 doboz sört),meg munkakerülö meg nekem nem kell ember mert beteg vagyok stb.Ez alatt a 3 év alatt amit a párom keresett az oda kellet adni anyámnak az összeset.Én nem dolgozom mert beteg vagyok 56% rokkant.Most külön lakunk kb.2hete.Anyámék tiltanak tőle.Meg fenyegetnek minket hogy meg lesz verve ha nem hagy békén stb.Meg anya azzal zsaról hogy öngyilkos lesz miattam mert kikészítetem idegileg a fa...ok miatt.Mit csináljak hogy békén hagyjon minket?Pénzünk nincs, hogy albérletbe menjünk sőt el se engedne anyám....meg jönne balhézni az albérletbe.Az tudni kell anyámról hogy :roma származású,gyógyszerfüggő(xanax,mizapin,tegretól),börtönviselt és többször volt öngyilkos.
Mindig ara hivatkozik hogy beteg vagyok nekem nem kell senki és ha valami bajom lesz szegény páromat nyírják ki.

"többször volt öngyilkos."
Öngyilkos egyszer lehet valaki nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!