Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Már nem birom..

Melike11 kérdése:

Mit tegyek? Már nem birom..

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok és anyámék még mindig gyereknek néznek.Röviden leírom a történetemet:én és a párom együttélésünk 3 évig itt anyámékkal addig amig anyám be nem kattank és elzavarta a párom olyan indokkal hogy 1 hónapja nem dolgozik nem tartják tovább el.De miútán kilépett az ajton nekem támadt (szó szerint lepofozott) azért hogy én kivel álltam össze!!Hogy felejtsem el mert nem hozzámvaló,meg csunya,meg szerinte alkoholista holott nem is iszik semilyen alkoholt(jó ha 1 évben megiszik 3 doboz sört),meg munkakerülö meg nekem nem kell ember mert beteg vagyok stb.Ez alatt a 3 év alatt amit a párom keresett az oda kellet adni anyámnak az összeset.Én nem dolgozom mert beteg vagyok 56% rokkant.Most külön lakunk kb.2hete.Anyámék tiltanak tőle.Meg fenyegetnek minket hogy meg lesz verve ha nem hagy békén stb.Meg anya azzal zsaról hogy öngyilkos lesz miattam mert kikészítetem idegileg a fa...ok miatt.Mit csináljak hogy békén hagyjon minket?Pénzünk nincs, hogy albérletbe menjünk sőt el se engedne anyám....meg jönne balhézni az albérletbe.Az tudni kell anyámról hogy :roma származású,gyógyszerfüggő(xanax,mizapin,tegretól),börtönviselt és többször volt öngyilkos.

Mindig ara hivatkozik hogy beteg vagyok nekem nem kell senki és ha valami bajom lesz szegény páromat nyírják ki.

2013. aug. 21. 19:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy radikális és nem a legszívmelengetőbb dolog a világon, de lekevernék neki egy pofont, ha így nekem támad. Nem azt mondtam, hogy üsd meg, csak Én ezt nem hagynám.

Mi lenne ha szólás nélkül tünnétek el? Csak taperolok a sötétben, de olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel, Isten lássa lelkemet, nem tudok.

2013. aug. 21. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Párod szüleihez nem mehettek?

Amúgy nem azért, de nincs sok eszetek, ha hagytátok ezt... Minden pénzt odaadni, mi értelme ennek?

("többször volt öngyilkos. " ezen felnevettem :D )

2013. aug. 21. 19:35
 3/14 anonim ***** válasza:
26 évesen már nem lány vagy hanem nő!
2013. aug. 21. 19:44
 4/14 anonim ***** válasza:

Akárhogy nézzük, csak kihasznált benneteket és hatalmaskodott felettetek. Meg kéne próbálni az albérletet akárhogyan. Ha mindketten dolgoztok, akkor 40e+rezsiből már bőven megvan egy albérlet, sokan élnek így...

Kit érdekel, hogy nem engedi?? Felnőtt nő vagy, és azt csinálsz, amit akarsz. Nem kell hogy megmondd neki az albi címét.

2013. aug. 21. 19:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Öngyilkossággal fenyegetőzni, azzal sakkban tartani valakit egy nagyon aljas dolog. Anyádnak a gyógyszerfüggősége és a korábbi öngyilkossági kísérletei miatt lehet, hogy komolyabb pszichiátriai kezelésre (zártosztály) lenne szüksége. Ha nem lépsz sürgősen, a párod végleg el fogod veszíteni. A többi fenyegetés meg szerintem már a bűntetőjogi kategória határát súrolja.
2013. aug. 21. 20:17
 6/14 A kérdező kommentje:
Amikor pofon vágott ki dobtam az ajtón és bezárkóztam.Az a baj hogy a párom szüleihez nem mehetek mert félnek anyuéktól!!A párom magyar származású nem roma és harcolni fog értem ezt mondta.Munkát keresek én is azért hogy mihamarabb elmenjek innen,csak az a probléma hogy lehet a betegségem miatt nem fogok tudni rendesen dolgozni.Párom hétfőn már dolgozni fog operátorként egy cégnél.Én is oda szeretnék menni,beadom a jelentkezésem hátha sikerűl.Csak lehet nem vesznek fel ha megtudják a betegségeim:(Apámat se értem miért hallgat anyura(olyan mintha ő lenne a nő anya meg az ember).Nagyon befolyásolja apámat ha azt mondja ugorjon a kútba beugrik gondolkodás nélkül.Meglátszik a származás sztem anya roma ő a főnök apa magyar ő meg a kiskutya.
2013. aug. 21. 20:26
 7/14 anonim ***** válasza:
2 hete külön laktok, hol? Az nem albérlet?
2013. aug. 21. 20:39
 8/14 A kérdező kommentje:
én anyáméknál ő meg a szüleinél
2013. aug. 21. 22:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, ebből csak a magad erejéből fogsz kijutni. Anyukád a tönkrement életét úgy éli ki, hogy hatalmaskodik fölöttetek, és soha nem fogja elhinni, hogy te felnőtt nő vagy és neked is kell valaki, csak akkor, ha bebizonyítod neki, és igenis megszervezed az önálló életeteket. Munkát kell szerezned meg albérletet!

Leírod, mi a betegséged? Hátha tudunk segíteni, vagy javasolni valamit, hogy mit dolgozhatnál.

2013. aug. 21. 23:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Szívbetegséggel születem(van egy pici lyuk rajta és egy ér rossz helyen fejlődött ki),20 évesen volt egy agyi infarktusom e miatt pánik beteg lettem szedek rá gyógyszereket is.A jobb oldalam gyengébb mint a bal :(Nehéz fizikai munkát nem végezhetek a szivem miatt :(
2013. aug. 22. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!