Szerintetek sem szeret a családom?
Ma ebéd közben nem tudom mi jött rám de elkezdtem a lányaimmal kiabálni azután mérgemben még a tányérokat is hozzájuk vágtam. Erre a párom adott két pofont ami után én sírva eljöttem otthonról és most a nővéremnél vagyok.
Úgy érzem nem szeret a családom ha szeretne a férjem akkor nem vert volna meg. Nem igaz? Haza félek menni, élni sincs kedvem... Megőrültem?
Itt mindenki olyan könnyen ítélkezik, szerintem erre élveztek, ti társadalom szégyenei.
Itt van egy nő, akit semmire sem tartanak otthon, bár dolgozik, mégsincs becsülve, összeroppan és itt veritek rá a mocskos nyálatokat. Eszetlen és kegyetlen banda. Remélem mától ti sem kaptok szemernyi szeretetet, tiszteletet, megbecsülést, hanem ha már nem bírjátok és kiborultok, akkor ugyanúgy mindenki még belétek fog rúgni.
Itt van egy hozzászóló, aki a büdös életben nem volt jó szövegértésből, ezért arra veri a nyálát, hogy bebizonyítsa azt amiben nincs igaza.
Már meg ne haragudj, de ,, ma ebéd közben NEM TUDOM MI JÖTT RÁM de elkezdtem ordibálni a lányaimmal, azután mérgemben a tányérokat is hazzájuk vágtam"
Ezt védd be!
Igen pont ez az előző!
A férje szemét állat mert lepofozta, de ő nem szemét állat amiért lepofozták!
Bár nálunk ez megszokott, a gyerekhez vagdosunk tányért poharat... Éppen amit találunk. Aztán meg szaladunk a tesóhoz, hogy öngyi meg depi, mert egy házi rabszolga vagyok amiért nekem kell feltakaritani a romokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!