Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek sem szeret a...

Szerintetek sem szeret a családom?

Figyelt kérdés

Ma ebéd közben nem tudom mi jött rám de elkezdtem a lányaimmal kiabálni azután mérgemben még a tányérokat is hozzájuk vágtam. Erre a párom adott két pofont ami után én sírva eljöttem otthonról és most a nővéremnél vagyok.

Úgy érzem nem szeret a családom ha szeretne a férjem akkor nem vert volna meg. Nem igaz? Haza félek menni, élni sincs kedvem... Megőrültem?

2013. aug. 19. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
61%
Te előző már meg ne haragudj de elolvastad a hozzászólásait is? És ezek után még mindig nem tűnik csak hisztinek amit ez a nő leművel? Azthiszem kettőnk közt nem bennem van a hiba.
2013. aug. 19. 15:07
 52/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira rossz lenne már rég nem lennél ott. Tudod ahhoz hogy felkeltsd az emberek figyelmét inkább normálisan kellene viselkedni, és nem a mártírt játszani. Ha olyan szar akkor minek jöttél össze a palival? Ha olyan rossz akkor miért csináltál neki 3 gyereket? Amíg a 3 gyerekkel otthon voltál akkor ki dolgozott és ki tartott el? Huh baze gondolkozz már...
2013. aug. 19. 15:09
 53/69 anonim ***** válasza:
2%

Itt mindenki olyan könnyen ítélkezik, szerintem erre élveztek, ti társadalom szégyenei.

Itt van egy nő, akit semmire sem tartanak otthon, bár dolgozik, mégsincs becsülve, összeroppan és itt veritek rá a mocskos nyálatokat. Eszetlen és kegyetlen banda. Remélem mától ti sem kaptok szemernyi szeretetet, tiszteletet, megbecsülést, hanem ha már nem bírjátok és kiborultok, akkor ugyanúgy mindenki még belétek fog rúgni.

2013. aug. 19. 15:11
 54/69 anonim ***** válasza:
100%
Többen írták, hogy kérjen segítséget szakembertől, hogy tudja kezelni a lelki problémáit. Ennél többet mit lehetne tanácsolni. Azt írta, hogy egy férjnek nincs joga megütni a feleségét. És egy anyának joga van a gyerekeihez hozzávágni a tányért? Naná, hogy nem kap együttérzést ezek után.
2013. aug. 19. 15:18
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

Itt van egy hozzászóló, aki a büdös életben nem volt jó szövegértésből, ezért arra veri a nyálát, hogy bebizonyítsa azt amiben nincs igaza.

Már meg ne haragudj, de ,, ma ebéd közben NEM TUDOM MI JÖTT RÁM de elkezdtem ordibálni a lányaimmal, azután mérgemben a tányérokat is hazzájuk vágtam"

Ezt védd be!

2013. aug. 19. 15:20
 56/69 anonim ***** válasza:

Igen pont ez az előző!

A férje szemét állat mert lepofozta, de ő nem szemét állat amiért lepofozták!

Bár nálunk ez megszokott, a gyerekhez vagdosunk tányért poharat... Éppen amit találunk. Aztán meg szaladunk a tesóhoz, hogy öngyi meg depi, mert egy házi rabszolga vagyok amiért nekem kell feltakaritani a romokat.

2013. aug. 19. 15:23
 57/69 A kérdező kommentje:
Itt van a férjem értem. Most mit csináljak?
2013. aug. 19. 15:23
 58/69 anonim ***** válasza:
Menj haza vele és nyugodj le.
2013. aug. 19. 15:24
 59/69 anonim ***** válasza:
100%
Kérj bocsánatot a viselkedésedért!
2013. aug. 19. 15:24
 60/69 anonim ***** válasza:
Áhh amúgy kamu mert ha tényleg ott lenne akkor nem a gép előtt ülne és irogatna nekünk..
2013. aug. 19. 15:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!