Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek sem szeret a...

Szerintetek sem szeret a családom?

Figyelt kérdés

Ma ebéd közben nem tudom mi jött rám de elkezdtem a lányaimmal kiabálni azután mérgemben még a tányérokat is hozzájuk vágtam. Erre a párom adott két pofont ami után én sírva eljöttem otthonról és most a nővéremnél vagyok.

Úgy érzem nem szeret a családom ha szeretne a férjem akkor nem vert volna meg. Nem igaz? Haza félek menni, élni sincs kedvem... Megőrültem?

2013. aug. 19. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%

Most mit vársz? Olyan válaszra ami neked ad igazat? ok: Milyen szemét a családod, nem értékelik a főztödet. Nem tűrik el, hogy hozzá vágd a gyerekhez a tányért. És a férjed még meg is védi a gyerekeit a kirohanásodtól. Hogy lehetnek ilyen szemetek. Felháborító! Ahelyett, hogy a gyereknek kevert volna le 2 pofont.

A viccet félre téve, ha nem bírod a férjeddel, akkor válj el tőle. Talán nem lesz akkora feszültség benned.

2013. aug. 19. 14:39
 32/69 A kérdező kommentje:
Egyszer már kiséreltem meg öngyilkosságot de sajnos nem sikerült utána úgy bántak velem mint a hímes tojással, de most megint csak kihasználnak.
2013. aug. 19. 14:41
 33/69 anonim ***** válasza:
100%

de most komolyan egy szintre teszed a verést meg két helyrehozó pofont?!

megérdemelted!!!

ha nem bírod őket válj el, és ne a gyerekeknek okozz traumát,hogy a tányért hozzájuk vágod!

mi van, ha valamelyik lányt úgy kapja el,hogy ott meghal? meg egy anya,hogy vághat tányért a gyerekéhez?!!!

BETEG NŐ VAGY NEM ANYA!!

MENJ ORVOSHOZ!

2013. aug. 19. 14:42
 34/69 anonim ***** válasza:
91%
Aki bedől az öngyilkossági kísérletnek, az meg is érdemli, hogy utána kinyalja a másik seg.ét. Akinek nem sikerül, csak figyelemfelkeltésből csinálja.
2013. aug. 19. 14:43
 35/69 A kérdező kommentje:
A férjem is mindig ezzel jö, hogy menjek orvoshoz. Teljesen hülyének néz.
2013. aug. 19. 14:44
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ezt mondjuk... Nem hülye vagy, csak sérült. Lelki roncs.
2013. aug. 19. 14:47
 37/69 anonim ***** válasza:
97%

Mert hülye is vagy! Komolyan te nem vagy anya, egy anya nem csinál önsajnáltatásból és figyelemkeltésből mártírt magából és nem kísérel meg öngyilkosságot hogy utána körülötte ugráljanak. És ezzel szenvedést és lelki törést okozva a három gyerekének.

Remélem hogy a lányaid a te idiotizmusod ellenére teljes lelki életet fognak tudni élni, és nem fog rajtuk kitörni az elrontott gyerekkoruk miatt később depresszió.

Menj húzd le magad a wc-n!

2013. aug. 19. 14:48
 38/69 A kérdező kommentje:
Nem lennék ilyen ha szeretnének.
2013. aug. 19. 14:49
 39/69 anonim ***** válasza:
89%
hmm de érzem a kamu szagot..
2013. aug. 19. 14:51
 40/69 A kérdező kommentje:
Miért kell még nektek is belém rúgni?
2013. aug. 19. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!