Szerintetek sem szeret a családom?
Ma ebéd közben nem tudom mi jött rám de elkezdtem a lányaimmal kiabálni azután mérgemben még a tányérokat is hozzájuk vágtam. Erre a párom adott két pofont ami után én sírva eljöttem otthonról és most a nővéremnél vagyok.
Úgy érzem nem szeret a családom ha szeretne a férjem akkor nem vert volna meg. Nem igaz? Haza félek menni, élni sincs kedvem... Megőrültem?
Te nem vagy normális komolyan mondom. Húzták a szájukat? Tanulj meg főzni! Bár ha húzzák a szájukat igazad van, a tányérdobálás meg a kiabálás a legjobb megoldás.... Elvégre nem tudod azt mondabi hogy akinek nem tetszik az ne egye meg nem?
Egyébként meg csak egy cseléd vgy otthon? Mi a francért nem költözöl el? Godolom mert nincsen önálló kereseted... Miért is nincs? Mert eltartják a segged. Szóval eltartják a seggedet, annyi a dolgod hogy a háztartásd vezesd, de te berinyálasz. Gratulálok.
Én megértlek kérdező, és azokat tartom nem normálisnak, akik itt verik a nyálukat.
Egy házassághoz két ember kell. Ha te semmi érzelmet nem kapsz, hanem csak a munkád kell, ez nyílt provokáció és előbb utóbb az ember besokall és utána már egy apróbb dolog után is borul a pohár.
Az az elmebeteg, aki szerint csak a házimunka a dolgod, Az valószínűleg egy agyatlan manus, aki megérdemelné, hogy valaki jól szájba tenyerelje.
A férjnek az a dolga, hogy emberként bánjon a feleségével és nem az, hogy az ő szívtelen viselkedése miatt kiborult feleségének még két pofont is ad.
Hogy a fenébe ne húznák rád a szájukat, amikor ott mártírkodsz nekik? Azt hiszed hogy megbocsájtották hogy figyelemfelkeltésképp meg akartad ölni magad?
Örülj neki hogy csak a szájukat húzzák rád. Nem vagyok a brutalitás híve, de nagyon rászolgáltál arra két pofonra. Tőlem kapnál még egyet, mert most sem vagy még normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!