Szerintetek sem szeret a családom?
Figyelt kérdés
Ma ebéd közben nem tudom mi jött rám de elkezdtem a lányaimmal kiabálni azután mérgemben még a tányérokat is hozzájuk vágtam. Erre a párom adott két pofont ami után én sírva eljöttem otthonról és most a nővéremnél vagyok.
Úgy érzem nem szeret a családom ha szeretne a férjem akkor nem vert volna meg. Nem igaz? Haza félek menni, élni sincs kedvem... Megőrültem?
2013. aug. 19. 13:51
11/69 anonim válasza:
Szedd már össze magad, csak az cseléd, aki hagyja, hogy azzá tegyék. Nem cseléd kell egy családnak, hanem szerető feleség és jó anya, gondolom most mindenki bűnös, csak Te nem. Ha idegbeteg vagy mégis mit vársz a párodtól? Én se szeretnék egy ilyen embert....
12/69 anonim válasza:
Csak egy anyának tányérokat hozzávágni a gyerekeihez...? Itt a gyerekeknek van joguk pillanatnyilag megvetni! Neked jogod van bocsánatot kérni!
13/69 anonim válasza:
Egy anyának nincs joga hozzávágni a gyerekeihez a tányért. És nem csak a férfinak, a nőnek sincs JOGA agresszívnak lenni. Fejezd be a hisztit. Tanulj meg kommunikálni. Ha leülnél megbeszélni a családoddal a dolgokat, pl. cselédnek érzed magad, akkor jobb lenne a helyzet. Nem idegbetegnek lenni.
14/69 anonim válasza:
Az ilyenek miatt, mint te, lehet nyomós indokkal megütni egy nőt. Ha nem bírod lelkileg a családodat, menj szakemberhez. Ne a tányérokat hajigáld a gyerekeidhez.
15/69 A kérdező kommentje:
Már nem bírtam tovább, napok óta ez megy. Hiába megyek haza úgysem változik a helyzet. Jobb lenne meghalnék.
2013. aug. 19. 14:18
16/69 anonim válasza:
Akkor mi lenne ha kinyitnád a kicsi szádat és dobálózás helyett nyugodtan beszélnél velük? Ne légy agresszív, mert az agressziót szül.
17/69 anonim válasza:
Banyek, te megkattantál! A lányaidhoz vagdostad a tányérokat? És csodálod hogy kaptál két pofont?
Hány évesek szegény gyerekek? Menj el pszichológushoz, mert tutira nem vagy komplett, ez az írásaidból is kiderül.
18/69 anonim válasza:
Gyáva vagy és nem vállalsz felelősséget a tetteidért, ez szánalmas. Fordulj szakemberhez és ne nyavalyogj, komolyan mondom a 6 éves húgomba több felelősség szorult, mint beléd...Ha valami megromlott megoldani kéne nem a halált felhozni, szegény gyerekek!
19/69 A kérdező kommentje:
19, 17, és 12 évesek. Nem merek hazamenni mert úgyis az lesz, hogy kiborulok és a párom megint megver.
2013. aug. 19. 14:24
20/69 anonim válasza:
Annyira bírom, amikor a lelki rozzant anyukák/feleségek nem segítséget kérnek, hanem hülyeséget csinálnak. Utána meg próbálják mártírnak beállítani magukat. Beszélj a családoddal, hogy mi a bajod és segítsenek neked. És igyekezz elkerülni az ilyen kirohanásokat. A férjed előbb-utóbb meg fogja unni. Nem fogja hagyni, hogy a gyerekei úgy nőjenek fel, hogy félniük kell az anyjuktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!