Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek sem szeret a...

Szerintetek sem szeret a családom?

Figyelt kérdés

Ma ebéd közben nem tudom mi jött rám de elkezdtem a lányaimmal kiabálni azután mérgemben még a tányérokat is hozzájuk vágtam. Erre a párom adott két pofont ami után én sírva eljöttem otthonról és most a nővéremnél vagyok.

Úgy érzem nem szeret a családom ha szeretne a férjem akkor nem vert volna meg. Nem igaz? Haza félek menni, élni sincs kedvem... Megőrültem?

2013. aug. 19. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
94%
2 pofon és a verés között nagy különbség van.
2013. aug. 19. 14:26
 22/69 anonim ***** válasza:
89%
Ne állítsd be olyannak a férjed mint aki ver. Nem leszel tőle jobb anya.
2013. aug. 19. 14:28
 23/69 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek már le mint egy család,de ne KIABÁLJ, ne bömbölj, hanem viselkedj már felnőtt ember módjára és hallgasd végig a párodat, gyerekeidet...kössetek egyezséget,előbb utóbb elveszíted őket, ha ezt folytatod...ne legyél ilyen gyenge jellem, mert magadra maradsz, te jársz rosszul.
2013. aug. 19. 14:30
 24/69 A kérdező kommentje:

Egyszer csak pofon vágott még védekezni sem tudtam.

Semmi nem jó amit csinálok, a férjemnek is csak cselédnek kellek.

2013. aug. 19. 14:31
 25/69 anonim ***** válasza:
94%
Akkor mi az istennek szültél neki HÁROM gyereket?Tényleg ennyire sötét vagy?
2013. aug. 19. 14:34
 26/69 anonim ***** válasza:
94%
Pofon vágott, mert nem tudott mást csinálni. Gondolom utána nem is dobáltad a tányérokat. Ha úgy érzed, hogy a férjed nem szeret és nincs tisztelet sem, akkor válj el tőle.
 27/69 anonim ***** válasza:
97%
Akkor válj el bazze és élj a nővérednél. Ha már beszélni nem tudsz csak panaszkodni.
 28/69 A kérdező kommentje:
Annyiszor beszéltem már velük mindig megigérték, hogy minden más lesz de semmi változás. Ha kedves vagyok az a baj, ha nem akkor meg az.
 29/69 anonim ***** válasza:
92%
Válj el, hadd legyen jobb élete a férjednek és a lányaidnak. Tudom milyen embertípus vagy, anyukám anyja is ilyen volt, egy rémálom volt neki ilyen ember mellett felnőni. A nagyapám agyvérzést is kapott tőle.
2013. aug. 19. 14:37
 30/69 A kérdező kommentje:
Csak pár hónapja ilyenek velem, a férjemnek is csak akkor vagyok jó ha lefekszem vele. Komolyan mondom, már élni sincs kedvem.
2013. aug. 19. 14:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!