Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én szüleim ilyenek?

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés
Állandóan veszekszem velük, ekkor ők az orrom alá dörgölik, hogy "amíg én tartalak el...". Magyarul, hogy húzzam meg magam. Már annyira unalmas, mert még nem tudok tenni ellene, mivel tanulnom kell. Pedig már szívesebben dolgoznék és költöznék el. Mert szerintem eléggé gusztustalan a gyerek képébe vágni, hogy még mindig el kell tartaniuk. Nem én akartam megszületni, könyörgöm. :/
2013. aug. 19. 11:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azon kívül, hogy ne dörgölják az orrom alá, hogy eltartanak, mivel tudok róla... és ha tehetném, már nem is lennék a terhükre, de jelenleg nincs más választásom.
2013. aug. 19. 15:14
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Akkor talán ne veszekedj velük állandóan. Ha nekem is állandóan így hisztiznél nem csak az orrod alá dörgölném de az utadat is kiadnám.

,, állandóan veszekszem velük, erre "

Persze hogy az orrod alá dörgölik...

2013. aug. 19. 15:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"ha már megalkottak, akkor gondoskodjanak rólam, amíg én nem tudok magamról."

Mondd, kérdező! Ettél ma már? Tiszta ruhát kapsz minden reggel? És aza ruha honnét is van? Tiszta ágyneműbe bújhatsz minden héten? Az ágyad honnét is van? A szobád honnét is van? A melegvíz csak úgy a falból folyik, ugye? A net is természetes, amin panaszkodhatsz a sanyarú sorsodra, amiért nem a világ szerencsétlenebbik felére születtél, ahol éhenhalnak, aidset kapnak a gyerekek. Gondolom, a telefonod se 15 éves, mint az enyém, és azt is valaki megvette neked.

És csak úgy, mellesleg, bäszkikém, nekem 15 évesen éjjelente vagont kellett raknom, hogy befejezhessem a középiskolát, ha már egyszer elkezdtem, mert meghalt faterom. Úgyhogy inkább adj hálát a sorsodnak és a szüleidnek, ahelyett, hogy nyavalyogsz, meg veszekszel velük.

2013. aug. 31. 18:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem én tehetek róla, hogy így kellett felnőnöd. Tudom, ti sem tehettek az én gondjaimról, de azért hadd írjam már le 2 pénisz méretes kérdés között a problémámat. Mert igenis szar érzés, hogy kb. mindennap éreztetk az emberrel, hogy teher a számukra. És most miért tiszteljem őket azért, mert eltartanak? Ők akartak gyereket, ez ezzel jár. Ha ők is tisztelnek, én is tisztelem őket.
2013. szept. 1. 01:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha ők is tisztelnek, én is tisztelem őket.

Már megbocsáss, de téged miért is kellene tisztelni? Ismered azt a szót, hogy tiszteletreméltó? Tudod definiálni? És szerinted te beleférsz ebbe a kategóriába? Ők igenis tettek érted, ha észeveszed, ha nem. Jól-rosszul felneveltek, hamarosan te is megmutathatod a világnak, hogy ki vagy valójában, de addig kár ágálnod, meg veszekedned, mert hidd el, nincs igazad.

2013. szept. 2. 13:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Mit tettek értem? :D Azt is kétségbe vonom, hogy akarták, hogy megszülessek. Igaz, nincs gyerekem, de józan paraszti ésszel, ha már a világra hozok egyet, akkor azt etetnem kell, gondoskodnom kell róla. Ezért jár a tisztelet, de ez az állatoknál is így van. Ezért ezeknél fontosabb lenne az érzelmi támogatás, mivel tudtommal emberek vagyunk. De ezek szerint túl sokat várok el. Csak, ha én nem várhatok el semmit, akkor ők se várjanak tőlem.
2013. szept. 2. 14:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Amíg van mit enned, van hol aludnid, vannak ,,menő" cuccaid meg ,, menő" telefonod, na meg persze INTERNET is van amin itt panaszkodsz... Hát én inkább a szüleidet sajnálom.
2013. szept. 2. 17:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, milyen cuccaim vannak? -.-" Nagyon kiismertél, mondhatom.
2013. szept. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!