Csak az én szüleim ilyenek?
Akkor talán ne veszekedj velük állandóan. Ha nekem is állandóan így hisztiznél nem csak az orrod alá dörgölném de az utadat is kiadnám.
,, állandóan veszekszem velük, erre "
Persze hogy az orrod alá dörgölik...
"ha már megalkottak, akkor gondoskodjanak rólam, amíg én nem tudok magamról."
Mondd, kérdező! Ettél ma már? Tiszta ruhát kapsz minden reggel? És aza ruha honnét is van? Tiszta ágyneműbe bújhatsz minden héten? Az ágyad honnét is van? A szobád honnét is van? A melegvíz csak úgy a falból folyik, ugye? A net is természetes, amin panaszkodhatsz a sanyarú sorsodra, amiért nem a világ szerencsétlenebbik felére születtél, ahol éhenhalnak, aidset kapnak a gyerekek. Gondolom, a telefonod se 15 éves, mint az enyém, és azt is valaki megvette neked.
És csak úgy, mellesleg, bäszkikém, nekem 15 évesen éjjelente vagont kellett raknom, hogy befejezhessem a középiskolát, ha már egyszer elkezdtem, mert meghalt faterom. Úgyhogy inkább adj hálát a sorsodnak és a szüleidnek, ahelyett, hogy nyavalyogsz, meg veszekszel velük.
Ha ők is tisztelnek, én is tisztelem őket.
Már megbocsáss, de téged miért is kellene tisztelni? Ismered azt a szót, hogy tiszteletreméltó? Tudod definiálni? És szerinted te beleférsz ebbe a kategóriába? Ők igenis tettek érted, ha észeveszed, ha nem. Jól-rosszul felneveltek, hamarosan te is megmutathatod a világnak, hogy ki vagy valójában, de addig kár ágálnod, meg veszekedned, mert hidd el, nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!