Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már van három lányunk, most...

Már van három lányunk, most ismét terhes vagyok. A párom szeretne egy kisfiút de én félek, hogy megint lányunk lesz. Mit tennétek a helyemben? Szerintetek tartsam meg a babát?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 07:04
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Mi ezt a gyereket nem is akartuk, de ha tudnám, hogy fiú lesz akkor a párom kedvért megtartanám.
2013. aug. 18. 11:35
 32/47 anonim ***** válasza:
52%
Áruld már el, mivel védekezel, nehogy mi is terhesen maradjunk
2013. aug. 18. 11:36
 33/47 anonim ***** válasza:
70%

"Mi ezt a gyereket nem is akartuk, de ha tudnám, hogy fiú lesz akkor a párom kedvért megtartanám."

Szóval, ha lány, akkor nem érdemelné meg, hogy éljen. Csak ha fiú. Mondom én, hogy ez a gyerek neméről szól.

Mellesleg ilyen hozzáállással kérdező, ne szülj 4. gyereket!

2013. aug. 18. 11:43
 34/47 eperke20 válasza:
16%

Ilyet sem hallottam még, hogy valaki a baba neme alapján dönti el, hogy megtartja-e a babát vagy sem...

Mennyi idősek a lányok?

2013. aug. 18. 11:49
 35/47 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is az jutott rögtön eszembe, hogy ha az emberek HATÉKONYAN védekeznek, akkor nem szoktak teherbe esni. Érdekes, hogy ezen az oldalon mindenki azzal jön, hogy de hát én védekeztem csak belecsúsztam a hibaszázalékba.. Akkor miért van az, hogy a környezetemben bevallottan azok szoktak teherbe esni, akik félvállról veszik a védekezést és azok nem, akik normálisan utánajárnak a lehetőségeknek? Szóval ezt a részét hagyjuk, hogy védekezés mellett is teherbe lehet esni... megfelelő védekezés mellett NEM szoktak teherbe esni. Ne kábítsuk már magunkat, felnőtt emberek vagyunk.
2013. aug. 18. 11:52
 36/47 anonim ***** válasza:
38%

"ha tudnám, hogy fiú lesz, a párom kedvéért megtartanám" ... atyaég. Ismeretlenül is sajnálom szegény lányaidat, milyen életük lehet. Mondd, az előző három terhességnél is féltél, hogy lányod lesz?

Kár, hogy nem vagy a rokonom, így most nem tagadhatlak ki a családból...

2013. aug. 18. 12:06
 37/47 anonim ***** válasza:
Nehogy már mi döntsük el, hogy megtartsd-e a babát!!! Talán beszéld meg a férjeddel. Beszéljétek meg, hogy ha lány lesz, amire 50% esély van, akkor fogjátok-e tudni szeretni és el tudjátok-e majd tartani. Ha nem, vetessétek el.
2013. aug. 18. 12:53
 38/47 anonim ***** válasza:
53%
Jó, hogy nem azt javaslod, utolsó, hogy kockán döntsék el. Egy emberi életről van szó!!!
2013. aug. 18. 12:56
 39/47 anonim ***** válasza:
90%

ha most 20 ember azt irja hogy tartsd meg akkor megtartod?

És majd közlöd a gyerekkel felnőttkorában édes lányom/fiam csak azért élsz mert anyádnak a gyakorin 20 tök ismeretlen azt mondta hogy tartsalak meg.

Férjeddel kell megbeszélned nem velünk.

Ez nem a "eltörtem egy Herendit, hogy mondjam meg anyámnak.." c. kategória.

2013. aug. 18. 12:59
 40/47 anonim ***** válasza:

Tömör és rövid véleményem: Szerintem ne tartsd meg a babát.

Nem kell ide kis regényeket írni,magyarázkodni,okoskodni.

Mindenkinek más az értékrendje, mindenki más életet él.

Nekünk meg semmi közünk hozzá, hogy hány gyereke van, s hogy esett teherbe.

2013. aug. 18. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!