Már van három lányunk, most ismét terhes vagyok. A párom szeretne egy kisfiút de én félek, hogy megint lányunk lesz. Mit tennétek a helyemben? Szerintetek tartsam meg a babát?
"Mi ezt a gyereket nem is akartuk, de ha tudnám, hogy fiú lesz akkor a párom kedvért megtartanám."
Szóval, ha lány, akkor nem érdemelné meg, hogy éljen. Csak ha fiú. Mondom én, hogy ez a gyerek neméről szól.
Mellesleg ilyen hozzáállással kérdező, ne szülj 4. gyereket!
Ilyet sem hallottam még, hogy valaki a baba neme alapján dönti el, hogy megtartja-e a babát vagy sem...
Mennyi idősek a lányok?
"ha tudnám, hogy fiú lesz, a párom kedvéért megtartanám" ... atyaég. Ismeretlenül is sajnálom szegény lányaidat, milyen életük lehet. Mondd, az előző három terhességnél is féltél, hogy lányod lesz?
Kár, hogy nem vagy a rokonom, így most nem tagadhatlak ki a családból...
ha most 20 ember azt irja hogy tartsd meg akkor megtartod?
És majd közlöd a gyerekkel felnőttkorában édes lányom/fiam csak azért élsz mert anyádnak a gyakorin 20 tök ismeretlen azt mondta hogy tartsalak meg.
Férjeddel kell megbeszélned nem velünk.
Ez nem a "eltörtem egy Herendit, hogy mondjam meg anyámnak.." c. kategória.
Tömör és rövid véleményem: Szerintem ne tartsd meg a babát.
Nem kell ide kis regényeket írni,magyarázkodni,okoskodni.
Mindenkinek más az értékrendje, mindenki más életet él.
Nekünk meg semmi közünk hozzá, hogy hány gyereke van, s hogy esett teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!