Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már van három lányunk, most...

Már van három lányunk, most ismét terhes vagyok. A párom szeretne egy kisfiút de én félek, hogy megint lányunk lesz. Mit tennétek a helyemben? Szerintetek tartsam meg a babát?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 07:04
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Neked meg még ennyi sincs mert ha lenne akkor tudnád, hogy védekezés mellett is teherbe lehet esni. Nagyokos!
2013. aug. 18. 08:09
 12/47 A kérdező kommentje:
A gyerekek között is nagy lenne a korkülönbség. A párom szeretné nagyon a babát hátha fiú lesz. Mit tegyek?
2013. aug. 18. 08:27
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
A párod csak azért szeretné,hátha fiú lesz???! ÉS ha lány lesz,már nem is szeretné??? HA nektek csak ennyi a kérdés,hogy fiú lesz-e, az anyagiak nem számitanak,akkor persze, tartsátok meg,hátha fiú lesz :D
2013. aug. 18. 08:39
 14/47 anonim ***** válasza:
16%
Tudom, hogy itt mindenki azt írja hogy nevetesd el mert a gyereked, szertned kell stb.... van három gyereked, egy negyeid mellett már lehet hogy nem tudnál nekik jó életet biztosítani. Jelenleg az ő érdekeiket kell kizárólag nézned, mert az ami a hasadban van még nem egy baba csak egy embrió, még nincs tudata, még nem ember. Gondold jól meg, mert ez az egész nem arról szól, hogy elvetetni milyen gonosz meg minden, hanem a gyerekeidről és rólatok, szerintem nagyon nehéz 4 gyereket jó körülmények között tartai, én itt lehet, hogy megállnék. A te döntéses, válassz jól.
2013. aug. 18. 08:47
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező és párja nem szeretnének negyedik gyereket, de mivel a férj vágyik egy kisfiúra ezért ő bevállalná a kérdező most nem tudja mit tegyen.

Vagy nem jól értelmeztem a kérdést?

2013. aug. 18. 08:48
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Apa és új párja pedig kislányt szerettek volna,de az is fiú lett.Anyámtól meg vagyunk neki 3-an fiúk.Na ezt add össze! :)
2013. aug. 18. 08:49
 17/47 anonim válasza:
85%

Ne haragudj, egyből e jutott eszembe...

http://www.youtube.com/watch?v=D-C-_scWRzE

2013. aug. 18. 09:03
 18/47 AeonFLUX ***** válasza:
20%
Jó szapora vagy.
2013. aug. 18. 09:04
 19/47 anonim ***** válasza:
35%

4 gyereketek van a meglátásaim szerint, ebből 3 nagyobb, egy nagyon picike. Én nem tudnám azt mondani 3 után, hogy "téged nem vártunk, nem kellesz, ráadásul lehet, hogy te is lány vagy, abból meg már van elég, kössz".

Számomra a megfogant élet, élet. Az, hogy a nyolcévest csapjuk agyon vagy a 8 hetest vetetem el, nekem nincs különbség. Egy anya anya marad. Mindenkinek más a mentalitása, de ha nem akarok több gyereket, hatékonyan védekezek, ha pedig már ott van, akkor ott van és ott is marad. Ez a ti döntésetek, én csak a saját szemszögemből válaszoltam. Én megtartanám, mert nem látok más megoldást a történetben. Az meg, hogy lány, soha nem lehet negatívum, akárhány lányod is van. Egy nő szájából különösen csúnya ez.

2013. aug. 18. 09:05
 20/47 anonim ***** válasza:
20%
Vetesd el! Csak gondolj bele,ha lany lesz, nem fogjatok annyira szeretni,mindig ott lesz bennetek,hogy miert nem fiu. Akaratlanul is. Raadasul ebben a mai helyzetben, meg egy gyereket is kockazatos vallalni,nem hogy negyet. Neveld fel azt a harom kislanyt boldogan,adj meg nekik mindent amit tudsz. Ne legyel felelotlen!
2013. aug. 18. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!