Már van három lányunk, most ismét terhes vagyok. A párom szeretne egy kisfiút de én félek, hogy megint lányunk lesz. Mit tennétek a helyemben? Szerintetek tartsam meg a babát?
A kérdező és párja nem szeretnének negyedik gyereket, de mivel a férj vágyik egy kisfiúra ezért ő bevállalná a kérdező most nem tudja mit tegyen.
Vagy nem jól értelmeztem a kérdést?
Ne haragudj, egyből e jutott eszembe...
4 gyereketek van a meglátásaim szerint, ebből 3 nagyobb, egy nagyon picike. Én nem tudnám azt mondani 3 után, hogy "téged nem vártunk, nem kellesz, ráadásul lehet, hogy te is lány vagy, abból meg már van elég, kössz".
Számomra a megfogant élet, élet. Az, hogy a nyolcévest csapjuk agyon vagy a 8 hetest vetetem el, nekem nincs különbség. Egy anya anya marad. Mindenkinek más a mentalitása, de ha nem akarok több gyereket, hatékonyan védekezek, ha pedig már ott van, akkor ott van és ott is marad. Ez a ti döntésetek, én csak a saját szemszögemből válaszoltam. Én megtartanám, mert nem látok más megoldást a történetben. Az meg, hogy lány, soha nem lehet negatívum, akárhány lányod is van. Egy nő szájából különösen csúnya ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!