Hogyan lehetséges, hogy alkalmatlannak nyílvánítanak egy pár hetes terhes kismamát postai pénzforgalmi ügyintéző munkakörben, csak azért mert terhes, pedig szeretne dolgozni. Segítsen valaki hová lehet ilyenkor fordulni?
Ez nagyon durva. Nyugati országokból meg kapjuk a savazást, hogy minden szir-szarért kiíratják magukat a terhes nők, kint meg tök sokáig dolgozik aki egészséges, aztán tessék, itt aki akar - nagyon helyesen -, az se dolgozhat!
Szerintem kéne kérni egy felülvizsgálatot, de sajnos nem tudom, kihez kell ilyenkor fordulni. Csak ez most eléggé kiakasztott. A terhesség nem betegség, nem úgy kéne mostmár itthon sem kezelni. Nem betonozni akar, hanem csak folytatni az addigi munkáját, ami nem is fizikai munka. Megáll az eszem komolyan! Én a reggeli rosszullétek elmúltával szívesen visszamentem volna dolgozni, és engem sem engedtek, igaz, az álló munka, sok pakolással (pultban), nade ez... Á, hihetetlen. Na ezért is tart ott az ország, ahol tart. Aki dolgozna, azt se hagyják.
úgy, hogy esetleg a cég bundázta meg az orvost, hogy "építse" le. Menjen el egy rendes orvoshoz, kérdezze meg őt is, illetve asszem kezdetben menjen el a házidokihoz és kérjen segítséget, hogy kihez fordulhatna. Nyilván olyan orvos kell aki tudja, hogy egy ilyen munka káros lehet e rá.
veszteni ezzel nem veszít semmit.
Hát, nem értem, hogy a gép előtt ülés, miért lenne stresszes vagy ártalmas a kismamának. Tény, nagy pocival nem könnyű órákat ülni, de pár hetes terhesen ez még nem lehet gond!
Tavaly 12 számítógép előtt dolgozó kolléganőm ment el babázni, egyiknek sem lett semmi baja, majdnem a 8. hónap végéig dolgoztak.
Járjatok ennek utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!