Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már van három lányunk, most...

Már van három lányunk, most ismét terhes vagyok. A párom szeretne egy kisfiút de én félek, hogy megint lányunk lesz. Mit tennétek a helyemben? Szerintetek tartsam meg a babát?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 07:04
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
50%

"védekezés mellett is teherbe lehet esni."

Kedves kérdező!

10 éve élek nemi életet. Még soha nem estem teherbe védekezés mellett! Szóval azért annyira nem könnyű teherbe esni. Persze, ha valaki nem megfelelő módon védekezik, akkor persze, lehet...

A másik, hogy hiába piszkálsz itt mindenkit, a kérdésed a baba nemére irányult, egy szó nem esett arról, hogy nem tervezett baba volt. A kérdést úgy tetted fel, hogy a férjed fiút szeretne, de te félsz, hogy lány lesz, más mit tenne a helyedben? Ne másítsd meg a szavaidat, csak mert olyan válaszokat kaptál, amit nem akartál.

És hogy én mit tennék? Én mindig is úgy voltam vele, hogy annyi gyereket vállalok, ami anyagilag, érzelmileg, párkapcsolatilag és egyéb szempontból bevállalható. És ez a baba nemétől független teljes mértékeben. És nálunk ez jelenleg 1 gyerek. Ez van. És hogy ne legyen második, azért meg teszünk.

Szóval be tudtok vállalni egy 4.-et? Ha igen, akkor vállaljátok be. De ha ez a baba nemén múlik, akkor már elgondolkodtató, hogy be tudjátok-e vállalni.

Ha nem tudjátok, akkor meg nem kell bevállalni. És eztán normálisan kell védekezni.

2013. aug. 18. 09:09
 22/47 anonim ***** válasza:
28%
Lányok, lányok mikor veszitek már észre, hogy ez egy kamu kérdés, ami a népeket szeretné összeugrasztani:D
2013. aug. 18. 09:18
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

"Ne legyel felelotlen."

Ezzel kicsit elkésett, nem gondolod?

2013. aug. 18. 09:19
 24/47 anonim ***** válasza:
42%

21 nehogy már ne pontosíthassa a kommentjében a kérdését a Kérdező! Mi ez a bunkó szöveg,hogy megmásítja mert nem tetszenek Neki a válaszok? Mert esetleg Te csak és kizárólag arra a 4 mondatra tudsz koncentrálni ami fent a kérdésben van? Az meg hogy nem hallottál olyanról,hogy védekezés mellett teherbe lehet esni,illetve nem tapasztaltál ilyet az hogy jön ide? Én sem,de nyilván előfordul,vagy aki ezt mondja hazudik,mert esetedben nem így volt? Jézusom. Bocs Kérdező,de ezt nem bírtam szó nélkül.

Többi Válaszoló,akik meg ilyeneket írnak,hogyha lány már nem is szeretnék ez is akkora baromság.De nehogy már 3 lány után ne vágyhasson a Párja fiúra.Ezt a kiforgatást ami itt megy!22-ről nem is beszélve.

Kérdező! Ha kizárólag csak a Párod szeretné,akkor tényleg elgondolkodtató,de szerintem ha Te is eljátszottál már a gondolattal és pozitívan gondoltál az új jövevényre,akkor nem kérdés.:) Szépen át kell tervezni a dolgokat,attól ne legyél megilyedve,hogy 3-at terveztetek!:) Újratervezés és kész.:) De mint írtam,ha CSAK a Párod szeretné,akkor jól gondold át.De remélem úgy értetted,hogy Ő jobban szeretné,Te pedig még hezitálsz az új helyzet miatt.:)

2013. aug. 18. 09:20
 25/47 anonim ***** válasza:
Most mondanám, hogy fogadjatok örökbe, és akkor tuti, hogy kisfiú lesz, de gondolom, ha a férjed ennyire akar fiút, akkor a "vér" is számít.
2013. aug. 18. 09:22
 26/47 anonim ***** válasza:
22%

Kedves 24-es!

Értelmező képességeden van mit csiszolni!

Ugyanis a kérdező azután kezdett el magyarázkodni, hogy mindenki leírta, hogy most komolyan ez dönti el, hogy abortusz vagy nem, hogy lány vagy fiú gyerek születik-e?

Amúgy meg igen, normális, hogy 3 lány után az ember vágyik egy fiúra, de már baromira nem, hogy ez miatt egyből menne abortuszra!

Tényleg, olvasd el újra az egészet, mert marhaság amit írtál!

2013. aug. 18. 09:25
 27/47 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván a félreértések elkerülése végett fűzte hozzá kommentbe,hogy még mielőtt további ilyen válaszok érkeznének (talán jogosan,mert a kérdésből tényleg csak ennyi tűnik ki,hogy csupán a nem lenne a baj).

Te nem szoktál amúgy kérdést kiírni? Mert akkor ezért nem érted szerintem.

2013. aug. 18. 10:12
 28/47 anonim ***** válasza:
27%
Ja igen, 4 gyerekkel biztosan a védekezés nagymesterei vagytok....
2013. aug. 18. 10:17
 29/47 anonim ***** válasza:
35%

"Nyilván a félreértések elkerülése végett fűzte hozzá kommentbe,hogy..."

Ja, biztos azért...:)

Komolyan, ülj vissza az iskolapadba irodalom órára!

Ha én arra vagyok kíváncsi, hogy ha van 3 gyerekem és becsúszott a 4., akkor más megtartaná-e, akkor úgy teszem fel a kérdést. De a kérdés nem így szólt, hanem, hogy ha van már 3 lány, de a férj fiút szeretne, de a kérdező tart attól, hogy mégis lány lesz, ezért megtartsa-e a babát, hát szerintem az elég egyértelmű kérdés!

Az megint más, hogy rájött a kérdező, hogy mások miként vélekednek a gyerekvállalásról, ezért szépített és másított a dolgokon...

2013. aug. 18. 10:23
 30/47 anonim ***** válasza:
0%

Egyszeru megoldhato megvarod a 14 hetet egy jo uh szakember latja fiu vagy lany Ha lany megolod ha fiu megtartod.Vagy fizetsz a 11heten genetikai vizsgalat megnezik.

De a legtobb szulo gyereket akar egeszsegeset nem fiut vagy lanyt irigyellek a luxusproblemad miatt mi csak egeszseges babat szerettunk volna.

Tudod a vedekezes dolog 25 eve elek nemi eletet soha nem lettem veletlenul terhes es itt is 4 gyerek van tervezett.

2013. aug. 18. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!