Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok...

Szülők! Ti mit szólnátok hozzá ha ezzel állna elő a gyermeketek? Milyen reakcióra számítsak itthon?

Figyelt kérdés

Anyukámék mindig úgy neveltek hogy nagy ember legyek az életben. Jó tanuló vagyok, tudok angolul, jó középsuliba vettek fel. Mindig mondják hogy milyen nagy jövőm lesz. Hogy ha így haladok akkor még vezetőként is dolgozhatok nagy cégeknél. És hogy sokat kereshetek csak keményen kell dolgoznom. Mindig ezt mondják. De nekem minden álmom a képregényrajzolás. Ők viszont már azt is kinézték hogy ha minden iskolát el végzek akkor hol tudom megalapozni a karrierem. Mindent kigondoltak, de nem tudom hogy azt szeretném-e csinálni. Igazábol azt szeretném velük közölni, hogy egy egyszerűbb munkát akarok még ha kevesebb is a fizetés, de mellette azt szeretném csinálni amit szeretek. Nekem minden vágyam hogy képregényt alkossak, de nem hiszem hogy örömmel fogadnák és hagynák. Igazábol egy kicsi félek is. Szülők ti hogyan reagálnátok? Engednétek? Mit csináljak?

15/F

2013. aug. 13. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha ebben jó vagy,ebbe az irányba is folytathatod a tanulmányaidat,magas szinten.Akár képzőművészet vagy informatika szakon is.A szülők gyakran túlértékelik a gyerekeik képességeit és olyan pályára kényszerítik ami túl sok erőfeszítést igényelne tőlük.En szülőként abban támogatnám a csemetém,amihez van érzéke,tehettsége és azt nagyon megbecsülném,ugyanakkor keresném azt a képzési formát,ahol ezt tudja használni ,fejleszteni.
2013. aug. 14. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Kicsit régi a kérdés de azért írok én is. Szerintem hallgass a szüleidre. Lehet hobbid a rajz, de ne arra alapozd a jövődet. Egy jól fizető munka mellett lesz lehetőséged magad fejleszteni. Ahhoz, hogy jól tudj belőle megélni egy kiemelkedő zseninek kell lenned.
2014. febr. 21. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!