Nem értem ezt az egészet, mi a baj?
Figyelt kérdés
Anyáékhoz mostanában alig van türelmem, anya nem képes nekem pénzt adni hogy elmenjek magamnak ruhát venni, ha ő nem is jönne, akkor valamelyik barátnőmnek szólnék. Semmit nem akarnak megengedni, a szemfestést nm enegdik majd a suliba, pedig csak szempillaspirál és szemceruza lenne, ami minimális. -.- És még csodálkoznak h mi bajom van nekem, nem tudok hozzájuk egy jó szót szólni. Ha kérek tőlük vmit, pl. a szobámba hagytam a törcsim és a fürdőbe vok, akk olyan parancsoló hangnemben mondom nekik, mert egyszerűen már nem tudom szépen. DE a lécik, meg pls, ezek azért maradnak. Telejsen kivagyok tőlük, egyszerűen nem értenek meg, csak a keresztanyám. Van még 2 tesóm, egy 9 éves lány, és egy 7 éves kisfiu, és ha ők fáradtak, vagy akármi van, akkor rögtön menni, és az teljesen levan sz*rva h én mit szeretnék. Engem mindenért letolnak elég rendesen, még a kicsik ha vmi rosszat csináltak ejnye bejnye2013. aug. 12. 13:31
1/6 anonim 

válasza:

Talán 3 gyerek mellett nincs pénz feleslegesen vásárolgatni, nem gondolod? Nyilván nem azért nem ad, hogy neked rossz legyen, hanem hogy legyen mit enni. A sminkhez csak annyit mondanék, hogy az írásodból ítélve 12 vagy, de 16-nál nem több, így teljesen jogos, hogy nem engedi, teljesen felesleges ilyen fiatalon sminkelni.
2/6 anonim 

válasza:

Serdülő vagy, majd kinövöd, mint mindenki más.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat:) 13 eves vagyok. Es tökeletesen megtehetnenk hogy anya penzt adjon es elmenjek vasarolni. A nyaron juniusba kaptam utoljara egy gatyat es egy polot. Szoval elkelne. Anyaekkal van a baj ez szinte biztos.
2013. aug. 12. 14:40
5/6 anonim 

válasza:

Igen velük van a gond... hogy biztosan nem mondják el neked ha vannak agyagi gondjai a családotoknak.
Ennyi idősen én is azt gondoltam, hogy azért nem kapok meg valamit, mert fukarak. Aztán felnőttem és bizony észhez tértem, amikor megláttam, hogy mennyi megy el számlákra.
6/6 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok az anyagi helyzetünkkel, de ha kérek is valamit, mondjuk "anya, menjünk már el nekem 1-2 ruhát venni!" akkor rögtön nekem jön, hogy neki is kéne nagyon sok minden , holott szerintem lusta eljönni velem, és pénzt adni meg nem tudom miért nem ad. mindig előjön valami kikerülős válasszal, és szépen szólva elküld a jó büdös p*csába. szerintem elköltözök egy jó időre a nagymamámhoz >< köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 13. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!