Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem értem ezt az egészet, mi...

Nem értem ezt az egészet, mi a baj?

Figyelt kérdés
Anyáékhoz mostanában alig van türelmem, anya nem képes nekem pénzt adni hogy elmenjek magamnak ruhát venni, ha ő nem is jönne, akkor valamelyik barátnőmnek szólnék. Semmit nem akarnak megengedni, a szemfestést nm enegdik majd a suliba, pedig csak szempillaspirál és szemceruza lenne, ami minimális. -.- És még csodálkoznak h mi bajom van nekem, nem tudok hozzájuk egy jó szót szólni. Ha kérek tőlük vmit, pl. a szobámba hagytam a törcsim és a fürdőbe vok, akk olyan parancsoló hangnemben mondom nekik, mert egyszerűen már nem tudom szépen. DE a lécik, meg pls, ezek azért maradnak. Telejsen kivagyok tőlük, egyszerűen nem értenek meg, csak a keresztanyám. Van még 2 tesóm, egy 9 éves lány, és egy 7 éves kisfiu, és ha ők fáradtak, vagy akármi van, akkor rögtön menni, és az teljesen levan sz*rva h én mit szeretnék. Engem mindenért letolnak elég rendesen, még a kicsik ha vmi rosszat csináltak ejnye bejnye
2013. aug. 12. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán 3 gyerek mellett nincs pénz feleslegesen vásárolgatni, nem gondolod? Nyilván nem azért nem ad, hogy neked rossz legyen, hanem hogy legyen mit enni. A sminkhez csak annyit mondanék, hogy az írásodból ítélve 12 vagy, de 16-nál nem több, így teljesen jogos, hogy nem engedi, teljesen felesleges ilyen fiatalon sminkelni.
2013. aug. 12. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Serdülő vagy, majd kinövöd, mint mindenki más.
2013. aug. 12. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerinted kivel van baj?
2013. aug. 12. 13:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat:) 13 eves vagyok. Es tökeletesen megtehetnenk hogy anya penzt adjon es elmenjek vasarolni. A nyaron juniusba kaptam utoljara egy gatyat es egy polot. Szoval elkelne. Anyaekkal van a baj ez szinte biztos.
2013. aug. 12. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen velük van a gond... hogy biztosan nem mondják el neked ha vannak agyagi gondjai a családotoknak.

Ennyi idősen én is azt gondoltam, hogy azért nem kapok meg valamit, mert fukarak. Aztán felnőttem és bizony észhez tértem, amikor megláttam, hogy mennyi megy el számlákra.

2013. aug. 12. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok az anyagi helyzetünkkel, de ha kérek is valamit, mondjuk "anya, menjünk már el nekem 1-2 ruhát venni!" akkor rögtön nekem jön, hogy neki is kéne nagyon sok minden , holott szerintem lusta eljönni velem, és pénzt adni meg nem tudom miért nem ad. mindig előjön valami kikerülős válasszal, és szépen szólva elküld a jó büdös p*csába. szerintem elköltözök egy jó időre a nagymamámhoz >< köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 13. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!