Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csak velem ilyen anyám? 13l

Miért csak velem ilyen anyám? 13l

Figyelt kérdés
Én szeretem anyukámat, segítek neki, még a körmét is kifestem (néha) :DD És van egy öcsém is... Mindig piszkál, tanulás közben is mindig megzavart (ezért lett 3 hármasom:/) És ami nagyon gáz...: még fürdés közben is... Már rettentően idegesít!!! A fürdőszoba ajtaját meg persze nem zárhatom be, mert anya azt mondta:/ Meg csipked is, rugdos, ez nem fáj annyira, de meglátszik a folt. Én ilyenkor rászólok, és megy árulkodni anyának-.-" Pedig már 11 éves:/ Nincsenek barátai se, pár hete volt, de azt is megbántotta. És anya meg neki hisz!!:( Amikor megy árulkodni, anya kipártolja, megsimogatja a fejét stb. Engem meg leszid. Már elegem van az egészből.:/ Miért ilyen anyám??
2013. aug. 12. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Öcséd a kis kedvenc. Ha ígyis-úgyis te vagy letolva, néha keverj le neki egyet.
2013. aug. 12. 13:05
 2/7 anonim válasza:
apukáddal mi a helyzet? vele nemtudsz beszélni erről?
2013. aug. 12. 13:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Apukám sajnos nem velünk él.:(
2013. aug. 12. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Az iskolai "eredményedet" ne kend másra! A fürdés közbeni leselkedést nyugodtan beszéld meg anyukáddal, hogy téged ez zavar. Csipkedés, rugdosás eredménye pofon lehet, aztán menjen árulkodni.
2013. aug. 12. 13:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2013. aug. 12. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ez pont az a helyzet, hogy nem lehet mit csinálni mert " te vagy az idősebb legyen több eszed" ha elég erős önkontrolod van akkor tényleg szimplán ne figyelj rá ne is nézz rá ha kötöszködik, ez az egyetlen módja és egy idő után megunja nem is kell hozzászólni én is voltam "kisöcsi" csak addig csinálja ameddig látja hogy mérges leszel lehet hogy bele telik pár hétbe de még szeptemberig sikerülhet :D
2013. aug. 12. 18:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!:))
2013. aug. 12. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!