Igaza van apukámnak, hogy nem adja ide a kocsiját?
Lány vagyok és most nemrég lett meg a jogsim. Apu pedig nem akarja ide adni a kocsiját, hogy vezessek:( Pedig olyan jó lenne. Nagyon szeretek vezetni és szerintem jól is megy:) Jó lenne néha kocsikázni kicsit. Vagy most is például a barátnőmmel leugrani Siófokra strandolni vagy valami. Most is itthon van apa és nem is kell neki egész nap a kocsi és mégse adja ide:( Azt mondja az nem nekem való kocsi:( De nem értem miért. Meg azt se értem miért kellet erőltetni, hogy csináljam meg a jogsit. Mert ő erőltette. Megszerettem vezetni erre meg nem adja ide:(
Szerintetek igaza van, hogy nem adja ide vagy ide kellene adnia? Ti megkaptátok a szüleitek kocsiját mikor meglett a jogsitok?
Az hogy meg van a jogsid még szerencse, mert most már dupla pénzbe fog kerülni.
Elképzelhető hogy a papád jobban ismer téged mint te önmagadat. Amíg az egyik gyereknek szó nélkül oda adtam elsőre, addig a másik gyerekem egy ideig csak mellettem vezethetett. Annyira különbözőek figyelmesség és fegyelmezettség tekintetében-- mert eleinte az fontos, amikor még nincs gyakorlat.
De semmiképp nem tartom jó ötletnek a nagyobb távolságot eleinte, s főleg nem zsúfolt nyaralóhelyre.
34/ A pontozással Te ne törődj-- szerintem sokszor senki nem is pontoz, mert volt olyan beirásom ami soknak tettszett-- de nekem mindig ugyan annyit mutat 30%
az hogy elmentél valakiért azért nem jár lepontozás, lehet hogy jó érzéked van a vezetéshez.
pl. Fantasztikusan jól vezet a férjem még soha egy koccanása se volt pedig Európában is autóztunk.
DE! Amikor annak idején befizettük a kocsi árát-- akkor még várni kellett rá, a férjem elbizonytalanodott-- én szereztem meg először a jogsit, aztán még eltelt 5 hónap amikor Budáról ki kellett mennem Csepelre, mivel értesítettek hogy vegyem át a kocsit és egyedül, bőrig ázva az izzadságtól... épségben hazavittem az új kocsit. Majd Budáról lementem Szegedig, és vissza.- ez volt az ÉN jogsim és a kocsi beavatása.
A férjemet én tanítottam vezetni, csupa ideg volt, aztán ment a tanfolyamra és vizsgára.Fél év után úgy vezetett mint az álom.
szóval teljesen mindegy mennyire fiatal valaki vagy férfi vagy nő az illető. Nagyon jól vezettem a vizsgán is és imádok is vezetni...DE röhej!!-- soha nem tudtam megtanulni kerékpározni!! A egész család rajtam nevet!
Ja még valamit KÉRDEZŐ. Tudod az én unokám tavaly ősszel tette le a vizsgát. De hiába lett meg a jogsija, a férjem nem adta oda a kocsinkat, mindig beült mellé a férjem. egy 18 éves, most már 19 éves srác hát nem igen volt feldobva-- tovább kerékpározott-- aztán egy nap beállított egy használt kocsival-- a diákmunkával összespórolt pénzén vette. Elég klassz a kocsi és azóta szent a béke és mindenki boldog és nyugodt-- alkalmi munkákat is szokott vele vállalni utána kötve pótkocsit
Szóval a férjem attól félt esetleg miatta éri baj mert odaadta a kicsit--- aztán azért is majrézott hogy a kocsit töri össze, mi pedig már nem tudunk másikat venni!
szóval erre is gondolj KÉrdező.
"Ne a saját proli környezetedből indulj ki! "
Nem is értem, hogy miért ereszkedik le egy ilyen nagyarcú ribi a "prolik" közé??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!